KO JE SVETSKI ŠAMPION?! Nole zagrmeo zbog Ivaninog svetskog zlata, a javila se i njena velika rivalka sa zanimljivom porukom! (FOTO)
Novak Đoković je čestitao svetsko zlato Ivani Španović, Foto: AP/EPA/Gerry Penny

Ivanaaaaaa!

KO JE SVETSKI ŠAMPION?! Nole zagrmeo zbog Ivaninog svetskog zlata, a javila se i njena velika rivalka sa zanimljivom porukom! (FOTO)

Srpskoj atletičarki stižu poruke podrške sa svih strana

Objavljeno: 08:57h

Ivana Španović je konačno postala kraljica planete! Najbolja srpska atletičarka je najzad osvojila to toliko željeno zlato u konkurenciji najboljih na celom svetu.

Prošle godine je nepravdom zbog otkačenog lista s brojem ostala bez svetskog zlata na otvorenom baš u Engleskoj, ali se zato sada vratila na Ostrvo i bacila svet pod noge na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici.

Nakon istorijskog uspeha koji je donela i sebi, ali i svojoj zemlji, Španovićeva se oglasila i na društvenim mrežama, a ubrzo su joj stigle i poruke od kolega sportista.

Interesantno je da joj je među prvima čestitala velika rivalka, Tijana Bartoleta.

- Čestitam. Bilo je uživanje gledati te kako ideš sve dalje iz runde u rundu. Jedva čekam da se opet takmičim protiv tebe - napisala joj je Bartolet.

A kao i uvek kada srpski sportisti nastupaju, to s pažnjom prati i Novak Đoković, koji je poslao Ivani vrlo emotivnu poruku.

Čestitka Novaka Đokovića Ivani Španović
Čestitka Novaka Đokovića Ivani Španovićfoto: Printscreen/Instagram/ivanaspanovic

- Ko je svetski šampion! Ivana! Bravo! Bog te blagoslovio. Hvala ti za sve napore koje ulažeš da budeš najbolja što možeš i što voliš svoju zemlju i predstavljaš je na najbolji mogući način u svetu - poručio joj je Nole.

BONUS VIDEO: Matijas Lesor posle trijumfa Crvena zvezda - Unikaha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.