Cvetković posle poraza od Belorusije izjavio da je prolazak u drugi krug izuzetno teško pao reprezentaciji?!
Jovica Cvetković na meču Srbija - Belorusija, Foto: Reuters

ŠTA REĆI, A NE ZAPLAKATI

Cvetković posle poraza od Belorusije izjavio da je prolazak u drugi krug izuzetno teško pao reprezentaciji?!

- Toliko od nas!

Objavljeno:

Rukometna reprezentacija Srbije je završila učešće na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i svojim izdanjima razočarala sve ljubitelja sporta u našoj zemlji.

Posle poraza od Belorusije selektor Jovica Cvetković je otvorio dušu i rekao da je njegovoj ekipi teško pao plasman u drugi krug.

- Loše smo otvorili utakmicu. Došli smo u situaciju da zbog mnogo promašenih zicera dođemo u situaciju da jurimo rezultat. U drugom poluvremenu smo uspeli da uz određene promene i kvalitetan napad dođemo do tri razlike. Promašili smo dva, tri zicera. Protivnik se odvojio. Nismo mogli to da stignemo do kraja. Toliko od nas. Moramo da radimo odmah, ne samo kada je u pitanju reprezentacija, već srpski rukomet. Imaćemo malo vremena da se pripremimo za baraž. Uradićemo sve što možemo da budemo na višem nivou nego sada. Nama je prolazak u drugi krug i šest utakmica u uslovima u kojima smo bili, izuzetno teško palo. Videlo se da kondiciono ne možemo da iznesemo utakmicu. Nadam se da toga neće biti u narednom periodu - rekao je Cvetković.

BONUS VIDEO: NEMANJA MATIĆ POSTAO ZVEZDA DRUŠTVENIH MREŽA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.