Srbija nastavila da niže poraze, Cvetkoviću zateži odbranu što pre ili će biti fijasko!
Rukometna reprezentacija Srbije protiv rukometne reprezentacije Slovenije, Foto: rss.org.rs

Loše nam se piše

Srbija nastavila da niže poraze, Cvetkoviću zateži odbranu što pre ili će biti fijasko!

Srpski rukometaši poraženi su i od Slovenije u prvom od dva pripremna meča u Murskoj Suboti

Objavljeno: 21:55h

Ako je suditi po pripremama, ne sluti na dobro! Nadamo se da se u slučaju rukometne reprezentacije Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu neće ostvariti ona narodna "po jutru se dan poznaje".

Naši rukometaši su u prvoj pripremnoj utakmici protiv Slovenije u Murskoj Suboti, samo tri dana uoči prvog meča na šampionatu, poraženi su 36:32.

Kada neka ekipa primi toliko golova jasno je da je veliki problem u odbrani i to je stvar na kojoj će selektor Jovica Cvetković maksimalno morati da poradi u naredna tri dana inače nam se ne piše dobro u Splitu.

Bez obzira na to, napad je koliko-toliko funkcionisao i dve trećine meča naša ekipa je bila u egalu sa "zmajčekima" koji su zvanično treći na svetu.

Najefikasniji u našem timu bio je Petar Đorđić sa 5 golova, dok je Cupara 14 puta ukrotio šuteve protivnika. U pobedničkoj ekipi janc je 8 puta pocepao našu mrežu, a Lesjak 6.

Reprezentacija Srbije u petak igra na otvaranju prvenstva Evrope protiv Hrvatske u Splitu, a rivali u grupi su nam još Island i Švedska.

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle pobede nad Litvancima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.