SRBIJO, MOŽEŠ DA ODAHNEŠ: Kapiten zlatnih delfina objasnio šta je mislio pod onim da se oprašta!
Foto: Dado Đilas

Odlična vest

SRBIJO, MOŽEŠ DA ODAHNEŠ: Kapiten zlatnih delfina objasnio šta je mislio pod onim da se oprašta!

Levoruki bombarder je izazvao paniku među navijačima svojom izjavom posle meča protiv Crne Gore

Objavljeno:

Strepnju je uneo u srca Srba kapiten zlatnih "delfina" Filip Filipović izjavom posle meča protiv Crne Gore u Svetskoj ligi, kojom su naši vaterpolisti stavili tačku na 2017. godinu.

Neukrotiva haubica čete Dejana Savića je tada rekao da se oprašta od reprezentacije, što su mnogi protumačili kao odluku da više ne igra za Srbiju zbog čega ih je uhvatila panika, jer je premlad da bi se oprostio, a i sigurno bi značajno naša selekcija bila oslabljena njegovim odlaskom.

foto: Fonet

Međutim, oproštaj se odnosio samo od igranja u Svetskoj ligi ove sezone, što je Filipović pojasnio i u izjavi za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

- Rekao sam da se opraštamo, mi stariji igrači, od ovogodišnje Svetske lige, ali da smo tu ako treba da pomognmo mlađim igračima. Naravno da u narednom periodu nastavljamo normalno igranje za reprezentaciju u svakom takmičenju. Ovakva izjava je posledica donete odluke na početku ovogodišnje reprezentativne sezone po kojoj bi najbolji tim igrao prve dve utakmice a preostale dve bi bio sastavljen od mlađih igrača. Podmlađen tim bi igrao i na završnom turniru, ukoliko se na njega plasira - rekao je Filipović.

Dakle, Srbija može mirno da spava, jer će levoruki bombarder i dalje u kapici sa državnim grbom terorisati golmane na Evropskim i Svetskim prvenstvima, ali i na narednim Olimpijskim igrama.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić uoči 156. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.