RTS odgovorio zašto prenosi samo derbi u polufinalu Kupa Srbije: Nije do klubova, već do termina!
Foto: Espreso ilustracija

opravdanje javnog servisa

RTS odgovorio zašto prenosi samo derbi u polufinalu Kupa Srbije: Nije do klubova, već do termina!

Utakmica između Šapca i Naise igraće se u subotu od 18.00 u Bečeju, dok će duel Partizana i Zvezde početi dva sata kasnije na istom mestu

Objavljeno:

Radio-televizija Srbije saopštila je da ne može da prenosi meč vaterpolo klubova Nais i Šabac jer je u obavezi da u tom terminu direktno prenosi utakmicu Svetskog prvenstva za klubove u fudbalu.

- Istovremeno kada se igra prva polufinalna utakmica Kupa Srbije u vaterpolu, RTS emituje direktan prenos finalne utakmice Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu jer smo ugovorom obavezani da utakmicu emitujemo direktno - navodi se u saopštenju.

Arpad Šterbik je najbolji rukometaš sveta!

Vaterpolo klubovi Nais i Šabac izrazili su ranije nezadovoljstvo što će RTS prenositi samo drugu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije Partizan - Crvena zvezda.

- Za emitovanje druge polufinalne utakmice između Zvezde i Partizana bio je presudan termin, a ne izbor klubova - piše u obraćanju RTS-a.

- U nedelju, 17. decembra prenosićemo finale Kupa Srbije u vaterpolu - piše u saopšetnju javnog servisa.

Utakmica između Šapca i Naise igraće se u subotu od 18.00 u Bečeju, dok će duel Partizana i Zvezde početi dva sata kasnije na istom mestu.

BONUS VIDEO: Đukić o potencijalnom penalu u derbiju i svađi Sume i Ožegovića u Kruševcu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.