Plivački savez Srbije zakopao ratne sekire sa plivačima posle otvorenog pisma koje su poslali!
Foto: Fonet/Dragan Antonić

rešeni problemi

Plivački savez Srbije zakopao ratne sekire sa plivačima posle otvorenog pisma koje su poslali!

Najbolji srpski plivači prošle nedelje uputili su otvoreno pismo PSS, u kojem su istakli veliko nezadovoljstvo komunikacijom sa čelnicima tog sporta

Objavljeno:

Plivački savez Srbije saopštio je da je otklonio nedoumice s delom reprezentacije, nakon što su oni nezadovoljni komunikacijom s vrhom PSS u javnosti izašli s otvorenim pismom.

- U konstruktivnom razgovoru razjašnjene su nejasnoće pomenute u internoj komunikaciji koja je bez namere potpisnika završila u medijima. Pošto ni jednog trenutka posvećenost što boljim sportskim rezultatima i dobrobiti celog plivačkog sporta nije dovođena u pitanje, postignuta je saglasnost o potrebi dodatnog poboljšanja komunikacije svih pojedinaca, tela i organa oko operativno-tehničkih pitanja - navodi se u saopštenju PSS.

Najbolji srpski plivači prošle nedelje uputili su otvoreno pismo PSS, u kojem su istakli veliko nezadovoljstvo komunikacijom sa čelnicima tog sporta.

foto: Fonet/Dragan Antonić

Između ostalog, plivači navode da se ne razumeju njihove potrebe, da ih čelnici Saveza izbegavaju, a od njih se traže dobri rezultati jer od toga zavise finansije vladajućeg tela srpskog plivanja.

- Zajednički je zaključak da se svi učesnici u sistemu plivanja maksimalno zalažu da, i u materijalno teškim vremenima, srpsko plivanje bude reprezentovano kako je to uvek i bio slučaj, â uz maksimalnu posvećenost svih pojedinaca i na predstojećem Evropskom prvenstvu u Danskoj koje će se održati od 13. do 17 decembra - dodaje se u saopštenju.

PSS je s ovim saopštenjem izašao posle sastanka na kom su prisustvovali plivači, nacionalni selektor, predsednik Stručnog saveza, direktor Stručne službe i predsednik Saveza.

BONUS VIDEO: Novak Đoković se smeje prilikom ulaska Ilije Đokovića na parket

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.