Igrači Partizana u klinču sa favoritom, a iz prvog reda tribina ih bodre igrači Zvezde! Te scene su suština sportskog rivalstva!
Foto: Saša Pavlić Koky

Kapa dole za njih

Igrači Partizana u klinču sa favoritom, a iz prvog reda tribina ih bodre igrači Zvezde! Te scene su suština sportskog rivalstva!

Dok se ljuti rival bori protiv višestruko jačeg favorita, igrači drugog ljutog rivala sa tribina ih bodre

Objavljeno: 12:58h

I dok fudbalski i košarkaški klubovi Crvene zvezde i Partizana ne mogu bez međusobnih prozivki, peckanja, napadanja, ratova saopštenjima, potpuno je drugačija slika sa vaterpolo klubovima tih istih sekcija.

Već godinama je poznato da su vatepolo klubovi crno-belih i crveno-belih, a pre svega igrači iz te dve ekipe u sjajnim odnosima, i da se to prijateljstvo prenosi sa generacije na generaciju, a neretko i sami međusobno razmenjuju igrače.

Takvu divnu sliku drugovanja i prijateljstva su poslali i u sredu uveče sa Banjice, gde je mlada ekipa Partizana igrala protiv moskovskog Dinama i nažalost poražena.

I dok su mnogi obraćali pažnju na povratak Nikole Rađena, Gavrila Subotića i Duška Pijetlovića, mnogima je promakla slika sa tribina, na kojima su bili vaterpolisti Crvene zvezde koji su došli da podrže svoje drugove i prijatelje u crno-belim kapicama.

Fotoreporter "Sportskog žurnala" je zabeležio tu sliku i možete je pogledati OVDE.

Upravo ovi momci su primer kako bi trebalo da izgleda jedno zdravo i pravo sportsko rivalstvo i kako se poštuje najljući protivnik, jer klupske boje ne smeju biti prepreka druženju i poštovanju i ugrožavati granice pristojnosti i kućnog vaspitanja, koje se često prelaze u drugim sportovima.

BONUS VIDEO: Novak Đoković se smeje prilikom ulaska Ilije Đokovića na parket

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.