Čovek je sam napao ceo tim i nije mogao da se zaustavi! Žestoka tuča, 2 trilera rešena u poslednjoj sekundi i moćni Iglsi!
Foto: AP

NFL, 12. kolo

Čovek je sam napao ceo tim i nije mogao da se zaustavi! Žestoka tuča, 2 trilera rešena u poslednjoj sekundi i moćni Iglsi!

Mnogo, mnogo uzbudljivih mečeva odigrano je u 12. kolu NFL-a

Objavljeno:

Dve triler završnice u poslednjoj sekundi, kraj serije nepobedivosti najboljeg tima u NFC, brutalna tuča i neuništivi Tom Brejdi. Sve to je obeležilo ovo kolo NFL vikenda.

Drama je viđena u Glendejlu, u Arizoni, gde su Kardinalsi stigli do pobede nad Džeksonvilom 27:24 fild golom Fila Dosona, dugom 57 jardi, što mu je rekord karijere. I to na sekund pre kraja utakmice.

Prekaljeni 42-godišnji kiker se na ovaj način iskupio za svih 6 promašenih fild golova ove sezone.

Slična drama je viđena i u Pitsburgu, gde je domaćin u poslednjim sekundama, takođe fild golom, došao do pobede 31:28 nad Grin Bejom i izbegao produžetke.

Kris Bosvel je bio precizan sa 53 jarde udaljenosti, ali zahvalnost mora da duguje u vajdrisiveru Antoniju Braunu koji mu je omogućio šut za pobedu. Naravno, zasluge za pobedu idu i "Big Benu" Rotlisbergeru koji je bacio ukupno 351 jardu i 4 tačdauna.

Najbolji tim NFC divizije je konačno zaustavljen, a to su učinili Remsi iz Los Anđelesa koji su savladali Nju Orleans Sejntse 26:20 i prekinuli njihovu seriju od 8 uzastopnih pobeda.

Odličnu odbranu su odigrali na Druu Brisu i za tri četvrtine ga ostavili na 96 bačenih jardi, a tek je u poslednjoj malo uspeo da se otrgne iz njihovog čvrstog zagrljaja. Džered Gof je bacio 2 tačdauna i ukupno 354 jarde.

I došli smo do utakmice o kojoj svi pričaju, ali nažalost zbog loše stvari, a to je opšta tuča, tačnije problem jednog čoveka koji je nasrnuo na čitav tim, pa su morali i ostali njegovi saigrači da se uključe.

Bilo je to u Ouklendu, gde su Rajdersi slavili protiv Denvera 21:14, iako su maltene na startu meča ostali bez risivera Majkla Krebtrija koji se zakačio sa kompletnim timom Bronkosa, krenuo da se tuče, pa dobio isključenje i onda na putu ka svlačionici hteo još malo da se šiba sa protivnicima.

Ipak, njegovu glupost ekipa nije platila i nadomestio ga je Derik Kar sa dva bačena tačdauna.

Filadelfija nastavlja da dominira nad svojim protivnicima, a sada je zabeležila treću pobedu od minimum 28 razlike, pošto je nastradao Čikago 31:3.

Karson Venc bacio tri tačdauna, ali je odbrana ta o kojoj se priča, jer su Iglsi pojeli rukija kvoterbeka Bersa Mičela Trubiskog.

I za kraj ne možemo da ne pomenemo šampione, odnosno da je Tom Brejdi ponovo ušao u istoriju postavši prvi 40-godišnjak sa 26 tačdaun pasova u jednoj sezoni.

Inače ovo mu je bila ukupno 28 utakmica u karijeri na kojoj je bacio minimum četiri tačdauna. U pobedu nad Majamijem 35:17, je dva puta poslužio Roba Gronkovskog kako bi mu se iskupio što mu nije ispekao biskvite za Dan zahvalnosti, a dva su bila za Reksa Burkheda.

NFL, 12. kolo:

Četvrtak

Vašington - Njujork Džajants 20:10

Detroit - Minesota 23:30

Dalas - LA Čardžers 6:28

Nedelja

Pitsburg - Grin Bej 31:28

Arizona - Džeksonvil 27:24

LA Rems - Nju Orleans 26:20

Ouklend - Denver 21:14

San Francisko - Sijetl 24:13

Filadelfija - Čikago 31:3

Njujork Džets - Karolina 27:35

Nju Ingland - Majami 35:17

Kanzas Siti - Bafalo 10:16

Indijanapolis - Tenesi 16:20

Sinsinati - Klivlend 30:16

Atlanta - Tampa Bej 34:20

Ponedeljak

Baltimor - Hjuston

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.