RASTE TENZIJA PRED MEGDAN 2! Vaso Bakočević ozbiljno rešen: Ja ne želim da pobedim ovog momka, ja želim da ga OZBILJNO POVREDIM! (VIDEO)
Foto: Natalija Atanacković

biće opasno

RASTE TENZIJA PRED MEGDAN 2! Vaso Bakočević ozbiljno rešen: Ja ne želim da pobedim ovog momka, ja želim da ga OZBILJNO POVREDIM! (VIDEO)

MMA spektakl se bliži, Megdan 2 biće luđi od prvog!

Objavljeno:

Megdan 2, za sada jedan od najposećenijih MMA spektakla biće održan 25. novembra u Novom Sadu. Ljubitelje borilačkih veština očekuje mnogo uzbudljivih borbi, a učestvovaće takmičari iz 15 zemalja.

Još na prvoj konferenciji za štampu, naš čuveni borac Vaso Bakočević umalo "glavu nije skinuo" svom protivniku iz Bugarske zbog psovki koje su uputili jedno drugom.

foto: Promo

- Kad mi je pomenuo familiju, to je bio 'blekaut'. Ostavljam odmah sport sa strane, sa tim se ne zajeb***. Ja nikome familiju ne diram, pa neće sigurno ni ovaj moju - pričao je Bakočević posle incidenta.

- Ma, lik je smešan. Ja mislim da se ovaj momak uopšte neće pojaviti u ringu, videćete - rekao je Vaso u intervju za Espreso pre nekog vremena.

S obzirom da je Megdan 2 za samo 3 dana, tenzija raste, a publika je po običaju željna krvi. Sudeći po Vasu krvi će biti i to baš...

- Ako ste gledali Megdan 1, ovo će biti još luđe, znači ja ne samo da želim da pobedim ovog momka, ja želim ovog momka ozbiljno da povredim.Pobeda mi je zagarantovana, 100 odsto, a na meni je još da ga povredim. O tome baš razmišljam - rekao je vaso za Sport Klub.

Pored Vase, čija borba će očigledno biti najgledanija, ovo su svi borci, odnosno borbe koje ćemo moći da gledamo u subotu, 25. novembra u velikoj hali Spensa u Novom Sadu!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.