Srpske rukometašice odigrale prvu kontrolnu utakmicu pred Svetsko prvenstvo!
Foto: AP

NAJPOŠTENIJI REZULTAT

Srpske rukometašice odigrale prvu kontrolnu utakmicu pred Svetsko prvenstvo!

U Pančevu je gost našim damama bila reprezentacija Slovačke...

Objavljeno:

Rukometašice Srbije su odigrale prvu kontrolnu utakmicu pred početak Svetskog prvenstva i u Pančevu su remizirale sa Slovačkom 30:30 (16:17).

U većem toku meča igralo se gol za gol, nijedna selekcija nije uspela da stekne neku veću prednost, pa je odluka pala u veoma uzbudljivom finišu.

Naše devojke su nastupile bez Andree Lekić, Katarine Tomašević i Jovane Stojiljković i uprkos oslabljenom sastavu prikazale su dobru partiju, ali su Slovakinje preko raspoložene Šarkove na kraju došle do remija.

foto: Dado Đilas

Najefikasnije u redovima reprezentacije Srbije bile su Katarina Krpež Šlezak sa šest, te Dijana Števin i Tamara Obradovićeva sa po pet golova.

Do odlaska na Svetsko prvenstvo, koje će se od 1. do 17. decembra održati u Nemačkoj, naše devojke će odigrati još kontrolnih mečeva, jer ih u sredu (11.30) čeka novi okršaj sa Slovakinjama, ovoga puta u Kovilovu. Poslednje dve prijateljske utakmice rukometašice Srbije odigraće 26. i 27. novembra u Baru protiv Crne Gore, nakon čega predstoji put u Nemačku.

Tamo će izabranice Ljubomira Obradovića igrati u Lajpcigu, u grupi sa Kinom, Kamerunom, Holandijom, Nemačkom i Južnom Korejom.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.