OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA PRIZNALA DA JE KOLEGA SILOVAO: Monstrum me držao zatočenu, 26 godina sam ćutala! (FOTO)
Foto: Printscreen

STRAŠNO!!!

OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA PRIZNALA DA JE KOLEGA SILOVAO: Monstrum me držao zatočenu, 26 godina sam ćutala! (FOTO)

Od straha nije smela da progovori čak 26 godina, ali sada je smogla snage... Užasna priča, ne ponovila se...

Objavljeno:

Olimpijska šampionka iz Barselone 1992., gimnastičarka Tatjana Gucu, posle 26 godina priznala da ju je nekadašnji kolega silovao, piše Kurir!

Bivša gimnastičarka SSSR Tatjana Gucu uključila se u akciju na Twitteru #MeToo, i priznala je posle više od četvrt decenije da je silovana kao malotetnica.

Osvajačica četiri medalje na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine, priznala je da je to učinio njen kolega beloruski gimnastičar Vitalij Šerbo, što je šokiralo sportski svet.

foto: Printscreen

Tatjana je otkrila da je silovana 1991. godine tokom takmičenja u Štutgartu, gde su oboje predstavljali Sovjetski Savez.

Ona je rekla da ju je Šerbo, koji je četiri godine stariji, nasilno obljubio kada je ona imala samo 15 godina.

- Ko me je silovao na takmičenju DTB u Štutgartu 1991? Vitali Šerbo. Čudovište koje me je držalo toliko godina u sopstvenom zatvoru zbog straha - napisala je Gucu u ispovesti na Facebooku.

Bivša gimanstičarka, koja je srećno udata i ima decu i sada živi u Americi, napisala je i da je veoma razočarana što je tadašnja koleginica, koju je smatrala dobrom prijateljicom Tatjana Toropova, kao i bivši gimnastičar Rustam Šaripov nisu podržali, iako su znali šta se dešava.

- Bili ste tamo, čuli ste sve, ali me niste zaštitili. Znam da ćete pokušati sve da negirate, ali moji detalji su mnogo jači od vaših reči. Sada sam jaka i ne možete više da me slomite. Ovo je moja priča Pepeljuge. Preživela sam vas i pokušaću da podržim svakog ko se plaši da progovori, da steknem samopouzdanje i pomognem drugima - napisala je 41-godišnja Gucu.

Vitalij Šerbo (45), koji je rođen u Belorusiji, jedan je od najboljih gimnastičara u istoriji tog sporta.

On je na Olimpijskim igrama 1992. godine u Barseloni bio najuspešniji sportista, jer je osvojio šest zlatnih medalja u ukupno osam disciplina.

Ukupno je tokom karijere osvojio 10 olimpijskih medalja od čega četiri bronzane u Atlanti 1996. godine.

BONUS VIDEO: Ognjen Koroman uoči meča sa Arsenalom

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.