Nikola Grbić sa ovih 14 igrača napada zlato na Evropskom prvenstvu! (FOTO)
Foto: AP

napred orlovi!

Nikola Grbić sa ovih 14 igrača napada zlato na Evropskom prvenstvu! (FOTO)

Reprezentacija Srbije igraće na otvaranju šampionata u četvrtak 24. avgusta protiv Poljske

Objavljeno:

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić objavio je danas spisak igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

OGLASIO SE TEO! Posle ove njegove izjave jasno je koliko je hteo da igra za Srbiju, čak su i Klipersi pokušali da pomognu!

Odbojkaši Srbije sutra popodne putuju na Evropsko prvenstvo, koje će se od 24. avgusta do 3. septembra održati u Poljskoj.

foto: Beta

Srbija će na otvaranju šampionata, u četvrtak od 20.30 igrati protiv domaćina Poljske na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi.

EVROLIGAŠ POTVRDIO: Još jedan srpski reprezentativac ima novi klub! (VIDEO)

U drugom kolu Grupe A, 26. avgusta, Srbija će igrati protiv Estonije od 17.30 časova, a u poslednjem kolu, dva dana kasnije, protiv Finske u isto vreme.

Na spisku su tehničari: Nikola Jovović i Maksim Buculjević. Korektori: Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić. Libera: Nikola Rosić, Neven Majstorović i Goran Škundrić. Blokeri: Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac i Aleksandar Okolić. Primači: Uroš Kovačević, Nemanja Petrić i Milan Katić.

foto: AP

Zbog povrede na ovom šampionatu neće biti Marka Ivovića.

foto: AP Photo/Alik Keplicz

Prvoplasirane reprezentacije iz sve četiri grupe će se direktno plasirati u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije igrati u osmini finala.

ZAVODNICA NA MAMU: Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića zavela fudbalera Juventusa i reprezentativca Italije! (FOTO)

Utakmice osmine finala i četvrtfinala igraće se u Krakovu i Katovicama, a polufinalni mečevi, kao i meč za treće mesto i finale u Tauron areni u Krakovu.

BONUS VIDEO: Marko Jevtović razočaran atmosferom na meču Partizan - Videoton

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.