TAKO SE TO RADI! Srpske kadetkinje otvorile Svetsko prvenstvo demoliranjem Tajlanda! (FOTO)
Foto: Promo

SVAKA ČAST

TAKO SE TO RADI! Srpske kadetkinje otvorile Svetsko prvenstvo demoliranjem Tajlanda! (FOTO)

Izabranice Jove Cakovića su na startu Svetskog prvenstva zabeležile važnu, maksimalnu pobedu, u meču u kome je Tajland uspešno parirao samo u drugom setu

Objavljeno:

Ženska kadetska reprezentacija Srbije maksimalnom pobedom je počela učešće na Svetskom prvenstvu u Argentini. U prvom klou C grupe, savladan je Tajland - 3:0 (25:16, 27:25 i 25:6) posle 78 minuta igre.

Utakmicu u dvorani “Njuels Old Bojs” u Rosariju posmatralo je 300 gledalaca, a sudile su Peres Lurdes iz Kube i Karla Hurveg iz Australije.

Izabranice Jove Cakovića su na startu Svetskog prvenstva zabeležile važnu, maksimalnu pobedu, u meču u kome je Tajland uspešno parirao samo u drugom setu.

Posle odlično odigranog prvog perioda i vođstva od 1:0, Tajlanđanke su preuzele inicijativu i bile u prednosti tokom čitavog drugog seta, u finišu sa 21:15, da bi Srbija ipak dobila taj deo igre i povela sa 2:0. U trećem setu, Srbija je Tajlandu prepustila samo 6 poena.

Srbija će u durgom kolu, u subotu od 22.30 časova po našem vremenu igrati protiv Italije.

Kadetkinje Srbije će biti slobodne u trećem kolu (nedelja, 20. avgust), a u četvrtom kolu, u ponedeljak, 21. avgusta igraće protiv Poljske od 22.30 časova po našem vremenu. U poslednjem, petom kolu, u utorak, 22. avgusta, Srbija će igrati protiv Kolumbije od 22.30 časova po našem vremenu.

Plasman u osminu finala izboriće po četiri reprezentacije iz svake grupe, a potencijalni rivali Srbiji biće selekcije iz D grupe.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs/OSS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.