Odbojkaši Srbije savladali Sloveniju uz povredu jednog od najboljih igrača!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

veliki peh

Odbojkaši Srbije savladali Sloveniju uz povredu jednog od najboljih igrača!

Podsetimo, muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u A grupi jubilarnog, 30. prvenstva Evrope u odbojci u Gdanjsku, sa Poljskom, Finskom i Estonijom

Objavljeno:

Povreda jednog od ključnih igrača naše odbojkaške reprezentacije,Marka Ivovića, obeležila je pobedu Srbije nad Slovenijom sa 3:2 (30:28, 25:19, 20:25, 19:25, 15:6) u prijateljskom meču odigranom u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se odigrati u Poljskoj od 24. avgusta do 3. septembra.

Odbojkaška reprezentacija Srbije odigrala je u četvrtak uveče prvu od dve kontrolne utakmice protiv Slovenije, koju sa klupe predvodi Slobodan Kovač. Pobeda "orlova" ostala je u senci povrede Ivovića koji je početku drugog seta, prilikom doskoka, povredio skočni zglob desne noge i odmah potom je u pratnji dr Ljubana Martinovića otišao u bolnicu na snimanje.

Za petak je zakazan pregled magnetnom rezonancom, posle čega će biti poznata dijagnoza.

Srbija i Slovenija će u petak uveče u dvorani SC “Master” odigrati drugu prijateljsku utakmicu.

Podsetimo, muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u A grupi jubilarnog, 30. prvenstva Evrope u odbojci u Gdanjsku, sa Poljskom, Finskom i Estonijom. Slovenija će igrati u C grupi, u Krakovu, sa Bugarskom, Rusijom i Španijom.

(Espreso.co.rs/OSS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.