Jusein Bolt otkrio čime će da se "bavi" u penziji! Postaće svetski klaber broj 1! (FOTO)
Foto: Profimedia

nego šta!

Jusein Bolt otkrio čime će da se "bavi" u penziji! Postaće svetski klaber broj 1! (FOTO)

Da je Srbin, potapao bi splavove :)

Objavljeno:

Za početak, Jusein Bolt će se napiti, ali ne od tuge što njegov oproštaj nije bio šampionski. Naprotiv, najbrži čovek planete ima 22 razloga da nazdravi za sve medalje sa velikih šampionata, a 19 puta će častiti za one najsjajnije

.

- Prva stvar koju ću uraditi u penziji je da odem na neku dobru žurku i dobro se zabavim. Ovo prvenstvo je bilo toliko stresno. Potrebno mi je da izađem i da popijem.

Ovo je delimično bio i odgovor na pitanje da li će se najveći sprinter svih vremena vraćati na stazu.

- Ne. Mnogo velikih sportista se vratilo iz penzije i obrukalo. Neću biti jedan od njih.

Bolt je na SP u Londonu uzeo bronzu na 100 metara, a prilikom poslednje izmene u štafeti 4h100 se povredio i nije završio trku. Organizatori su se pobrinuli da to ne bude njegov poslednji "đir", na zatvaranju Šampionata su ga pozvali da istrči počasni krug. Tačnije, da prošeta, jer ga povreda i dalje muči.

foto: Fonet

- Ne mislim da jedan šampionat može da baci mrlju na sve što sam uradio za ovaj sport. Kada sam izgubio finale na 100 metara, neko mi je rekao: "Ne brini. I Muhamed Ali je izgubio poslednju trku. Mislim da ova dva poraza u Londonu ne menjaju ništa. Ne žalim što sam trčao ove sezone. Navijači su želeli da me vide i ispunio sam im želju. Zbog njih sam postao ovo što jesam.

Svetski rekorder na 100 (9,58) i 200 metara (19,19) izveo je poslednju "munju" za publiku na Olimpijskom stadionu i otišao u provod koji ne može da bude bolji od onog koji je imao na stazi svih ovih godina.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.