JE L' OVO NEKA ZAJ***NCIJA? Srpski sportisti izgoreli od besa zbog očigledne krađe i nepravde prema Ivani Španović! (FOTO)
Foto: Fonetap

ogorčeni

JE L' OVO NEKA ZAJ***NCIJA? Srpski sportisti izgoreli od besa zbog očigledne krađe i nepravde prema Ivani Španović! (FOTO)

Društvene mreže su se usijale od komentara, a najviše su prednjačile njene kolege kojima je prekipelo da se ovakve stvari događaju nama

Objavljeno:

Sramni događaji i očigledna krađa naše Ivane Španović na Svetskom prvenstvu u Londonu razgnevili su srpsku javnost.

AMERIKA JE JAČA OD SRBIJE: Objašnjenje zašto je odbijena Ivanina žalba je sramota za sport, a u nama izaziva gnev i ogorčenje! (VIDEO)

Evropska šampionka u skoku u dalj ostala je bez medalje presedanom koji se dogodio nakon njenog poslednjeg skoka, jer su joj izmerili da je preskočila daljinu do traga koji je ostavio njen broj koji je imala na leđima.

foto: Reuters

NEPRAVDA! IZ SRBIJE SAM! BIĆE ZLATO MOJE KAD TAD! Španovićeva posle besa i očaja poručila: IDEMO DALJE!

Ni žalbe koje su istog trenutka bile podnete, nisu urodile plodom, a objašnjenje zašto jeste takvo da izaziva gnušanje i udara u same temelje ovog sporta.

foto: EPA/Franck Robichon

NISMO SAMO MI SRBI POLUDELI OD BESA! Svetski mediji pružaju nestvarnu podršku Ivani! Sve vam je jasno kada se javljaju i Nemci... (VIDEO)

Srpska javnost je s pravom zato besna zbog nepravde koju je doživela naša kraljica, društvene mreže su se usijale, a među najglasnijima su bile Ivanine kolege, sportisti iz Srbije kojima je više dosta toga.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKI POEN: Pogledajte kako je Olga Danilović osvojila turnir na Vimbldonu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.