KO SU SEKS MAŠINE U SVETU SPORTA? Oni i one ne mogu da se suzdrže, a najbolji i najizdržljiviji su... (FOTO)
Foto: AP/Printscreen/Instagram/lerynfranco1/, Printscreen/Instagram/ingrid.oliveira96

sad znate :)

KO SU SEKS MAŠINE U SVETU SPORTA? Oni i one ne mogu da se suzdrže, a najbolji i najizdržljiviji su... (FOTO)

Zanimljivo...

Objavljeno: 14:33h

Plivačica Federika Pelegrini i njen dečko, kolega iz reprezentacije, Filipo Manjini imali su plan za Olimpijske igre u Londonu, apstinencija i čuvanje snage. Plan je propao...

- Imale smo mnogo kondoma, moje koleginice jedva su čekale da završe takmičenje. Niko nije razmišljao o rezultatima, i ja sam potrošila sve kondome jer sam tada bila u vezi s kolegom iz reprezentacije, rekla je paragvajska bacačica koplja Lerin Franko koja je bila na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. Olimpijske igre u Rio de Žaneiru bile su najpromiskuitetnije igre u istoriji.

- Organizatori su osigurali 450.000 kondoma za 10.500 sportista, što je 42 kondoma po čoveku.

A post shared by LerynFranco (@lerynfranco1) on

- To je stvarno puno, ali nije to baš tako kako pričaju. Pa ispada da se ljudi samo vode ljubav u Olimpijskom selu - rekao je engleski veslač Zek Purčes, koji se umirovio na OI-ju u Londonu 2014. godine.

Te godine sportašice i sportaši dobili su 150.000 kondoma. Organizatori Igara u Londonu povećali su broj kondoma nakon haosa u Pekingu četiri godine pre, kad su sportisti imali 'samo' 100.000 kondoma.

- Videla sam ljude kako vode ljubav našolju, na travi, između zgrada... Ma svuda - rekla je amerčka fudbalska zvezda Houp Solo.

- Italijanska plivačica Federica Pelegrini i njen dečko, kolega iz reprezentacije, Filipo Manjini imali su plan uoči Olimpijskih igara u Londonu, a on je bio apstinencija. No upravo su plivačice i plivači u Londonu bili na glasu kao najčešći u ljubavnim noćnim akcijama.

- Apstinencija? Ma nema šanse. Jesi li ti lud - odgovorila je Pelegrini na predlog svog dečka o suzdržavanju tokom Olimpijskih igara.

Filipo Manjini je hteo da se skoncentriše na Igre, no Federici su bile drugačije igre na pameti. Upravo su plivači i atletičari na glasu kao ljubavnici koji su najizdržljiviji. Obzirom na sport kojim se bave, nije ni čudno.

No nije baš sve tako kako opisuje Paragvajka s početka priče. Recimo, američke atletičarke Lorin Vilijams i Alisija Montano u Olimpijskom selu tokom Igara u Londonu organizovale su čitanje poezije svakuo veče.

- Došlo je preko 15 sportista, bilo je i momaka - rekla je Montano. Momci na čitanju poezije? Dobro... Ingrid se igrala s kajakašem pa završila poslednja.

- Treba mi soba večeras, jel problem, pitala je Brazilka Ingrid Oliveira partnerku s kojom nastupa u skokovima u vodu.

Ingrid je u posetu došao brazilski kajakaš Pedro Gonkalveš.

- Proveli su celu noć zajedno, a Žovana Pedrosa koja nastupa s Ingrid ostala je ispred vrata. Njih dve završile su poslednje u Rio de Ženeiru. Brazilska javnost bila je besna.

- Svako greši - rekla je Ingrid.

BONUS VIDEO: 11 sportistkinja zbog kojih nam je I NA SNEGU VRELO!

(Espreso.co.rs /Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.