ODUŠEVILI SU REGION: Hrvatski selektor otkrio šta mu je Dejan Savić šapnuo posle polufinala! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Szilard Koszticsak

Brišu granice

ODUŠEVILI SU REGION: Hrvatski selektor otkrio šta mu je Dejan Savić šapnuo posle polufinala! (FOTO) (VIDEO)

Sjajan odnos imaju Ivica Tucak i Dejan Savić

Objavljeno:

Fantastičan odnos imaju selektori Srbije i Hrvatske Dejan Savić i Ivica Tucak, što smo mogli da vidimo i u četvrtak uveče po okončanju polufinalnog meča na Svetskom prvenstvu.

U neizvesnoj i dramatičnoj borbi hrvatski vaterpolisti su bili bolji i slavili 12:11 te tako naneli prvi poraz "delfinima" u mečevima za medalje posle više od 1500 dana.

foto: EPA/Szilard Koszticsak

Tucak i Savić su se posle meča izljubili, a onda mu je naš selektor nešto šapnuo u uvo, a hrvatski selektor je otkrio medijima koje su to bile reči.

- Poželeo mi je sreću, popićemo flašu vina, ali tek posle finala. Pred nama su Mađari, jaki kao i mi, ali došli smo po zlato - rekao je Tucak.

On je istakao da je njegova ekipa bila spremna u svim aspektima da se bori sa ekipom koja je u prethodne dve godine bila apsolutno najdominantnija vaterpolo sila u istoriji.

- Govorio sam da smo psiho-fizički spremni za nadmetanje sa Srbima. Igramo odličan vaterpolo, a ovaj put nismo gubili glavu, nego smo strpljivo čekali svoju priliku. Idemo dalje, želimo zlato - poručio je Tucak.

BONUS VIDEO: Boaći posle Sparte

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.