Izjava Dejana Savića posle poraza od Hrvata vas neće ostaviti ravnodušnim! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

čestitao hrvatima

Izjava Dejana Savića posle poraza od Hrvata vas neće ostaviti ravnodušnim! (FOTO)

Rival "delfinima" u borbi za bronzu biće Grčka, a meč će biti odigran u subotu od 15 časova

Objavljeno: 09:04h

Na bazenu "Alfred Hajoš" u Budimpešti, reprezentacija Hrvatske savladala je "delfine" i oduzela im titulu šampiona sveta, o kojoj će u subotu odlučivati sa Mađarima.

Posle burne utakmice, selektor Srbije Dejan Savić prišao je kolegi iz Hrvatske Ivici Tucku, čestitao mu, poljubio ga i pružio ruku svim članovima rivalskog stručnog štaba. Nakon meča u miks zoni, Savić je dao kratku izjavu za medije - nećete ostati ravnodušni! - Čestitam Hrvatskoj na zasluženoj pobedi. Mogu da kažem da su ušli fizički jako u utakmicu, pokazali spremnost. Sa druge strane, mi nismo mogli da se branimo sa igračem manje i neverovatno je kako iz godine u godinu i iz dana u dan shvatam da ne znam pravila ove igre. Rival "delfinima" u borbi za bronzu biće Grčka, a meč će biti odigran u subotu od 15 časova.

foto: Dado Đilas

Selektor Hrvatske Ivica Tucak je imao zanimljiv komentar.

- Verovao sam u ovu ekipu da smo psihofizički spremni. Teško je bilo, razlika ove utakmice i onih pre koje smo gubili je što sada nismo gubili glavu u minusu. Imamo odličnu reprezentaciju, pobedili smo velikog rivala, velikog suparnika i sad to moramo da zaboravimo.

A šta su Savić i on pričali posle utakmice... - Poželeo mi je sreću, kao pravi sportista, veliki prijatelj. Popićemo piće - dodao je Tucak.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.