ŽELIM ONO ŠTO IMAJU SRBI: Ne pamtimo da nas je neko ovoliko ishvalio kao hrvatski vaterpolista! (FOTO)
Foto: Reuters

Hvala na lepim rečima!

ŽELIM ONO ŠTO IMAJU SRBI: Ne pamtimo da nas je neko ovoliko ishvalio kao hrvatski vaterpolista! (FOTO)

- Mentalno su veoma jaki, na njih ne utiču ni sudije, bura, kiša, igraju svoju igru. To želim da stvorimo i mi. Srpski vaterpolisti su veoma jaki "na nogama" i jako pokretljivi u odbrani - istakao je Pavić

Objavljeno: 15:01h

Svetsko vaterpolo prvenstvo počelo je u Budimpešti ovog ponedeljka, naša nacionalna selekcija na startu igra protiv Južne Afrike od 17.30, a u isto vreme - prilično je zanimljivo u hrvatskom taboru. Pred njihov meč sa SAD (18.30) dogodila se i jedna neobična motivaciona situacija.

Dugogodišnji golman vaterpolo reprezentacije Hrvatske Josip Pavić izneo je niz pohvala za selekciju Srbije, istakavši da njegov tim želi da se ugleda na aktuelnog olimpijskog, svetskog i evropskog prvaka, ali i da ima plan kako da ga skine sa trona.

foto: Reuters

- Mentalno su veoma jaki, na njih ne utiču ni sudije, bura, kiša, igraju svoju igru. To želim da stvorimo i mi. Srpski vaterpolisti su veoma jaki "na nogama" i jako pokretljivi u odbrani. Pozicioni napad i igrač više im deluju vrlo jednostavno, ali je efektno. To i jeste smisao sporta. Naša želja je da ih skinemo sa trona i to nije nemoguća misija, samo ćemo morati neke stvari u našoj igri da promenimo - rekao je Pavić za hrvatske Sportske novosti.

U nedelju je isprozivao Čovića i FMP, a u ponedeljak je đavo došao po svoje!

Pavić, čija selekcija je poslednji put protiv Srbije ubedljivo izgubila 11:7 u finalu Olimpijskih igara, smatra da Hrvati moraju da promene odnos u igri prema Dušanu Mandiću i Filipu Filipoviću.

foto: Fonet
foto: Fonet

- Kada izgubite od istog protivnika dva ili tri puta zaredom, ubedljivo, onda je jasno da nešto mora da se menja. Dođe li do te utakmice, sigurno ćemo promeniti nešto - zaključio je Pavić.

ČUDO! Kanada šokirala Crnogorce na startu Svetskog prvenstva u vaterpolu!

Da Hrvati veruju da mogu da pobede naše "delfine" svedoče i reči Mara Jokovića za "Večernji list".

- Srbija? Niko nije nepobediv, zadovoljstvo je igrati takve utakmice. Mi se uzdamo u naš kvalitet, iza nas je mukotrpan rad i sad želimo da odemo najdalje što možemo - rekao je Joković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.