Dajte Amere da se igramo! Surovi Delfini razmontirali i Udovičićev SAD! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

pregaziše ih

Dajte Amere da se igramo! Surovi Delfini razmontirali i Udovičićev SAD! (FOTO)

Srbija je na taj način završila učešće u grupi sa svih devet bodova

Objavljeno:

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je i treću pobedu na završnom turniru Svetske lige u Ruzi, pošto je bila bolja od selekcije SAD 15:8.

Srbija je u susret poslednjeg kola ušla bez obolelog Save Ranđelovića. Stručni štab nije želeo ništa da rizikuje i pouzdani bek je ostao uu hotelu i biće u sastavu za četvrtfinale.

Sama utakmica prema očekivanju. Amerikanci kvalitetom nedorasli ali fiziški vrlo dobro pripremljeni uspevali su kako tako da drže ritam sa vidljivo umornom srpskom ekipom. Šta više odnosom u tri četvrtine američki selektor Dejan Udovičić je mogao da bude zadovoljan.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ali druga četvrtina je bila sa srpske strane briljantna. Prlainović je u tom delu postigao tri gola, pridodali su se Filipović, Pijetlović i odlični Stefan Mitrović. Posle 10:4 i prepodnevne teretane nije bilo više velikog motiva za Savićeve pulene posle velikog odmora.

Odradjivan je posao. Svoje momente su iskoristili lepim golovima mlađi igrači. Majstorija Viktora Rašovića, prenos Ubovića i sigurnost Drašovića bili su ukras na efikasne partiuje pre svih Mitrovića i Prlalinovića.

Srbija je na taj način završila učešće u grupi sa svih devet bodova.

Predstojeći rival će skoro izvesno sutra biti Japan. Po zvaničnom rasporedu utakmica se igra u 17.40 po našem vremenu ali kako Rusi imaju pravo da igraju poslednju utakmicu u programu možda dodje i do neke promene.

Srbija - SAD 15:8 (4:3, 6:1, 2:1,3:3)

Dvorac vodenih sportova. Gledalaca 200. Sudije: Aleksandresku (Rumunija) i Križanovski (Rusija). Igrač više: Srbija 4 (2), SAD 8 (1).

SRBIJA: G.Pijetlović, Subotić, V.Rašović 1, Ćuk, D.Pijetlović 2, Ubović 1, Aleksić 1 Drašović 1, Filipović 2, Prlainović 3, S.MItrović 4, B.Mitrović. Selektor: Savić.

SAD: Baron, Hoer, De Trejn, Obert, Halok 3, Vavić 2, Danstejn 2, Karnigla, Boven, Ramirez, Rolse, Irving 1, Holand. Selektor: Udovičić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.