BRUTALNA PROVOKACIJA MEKGREGORA: Kad Flojd bude video ovo oči će mu zakrvaviti, a para izbijati i na uši od besa! (FOTO)
Foto: AP

Bukmejkeri menjaju kvote

BRUTALNA PROVOKACIJA MEKGREGORA: Kad Flojd bude video ovo oči će mu zakrvaviti, a para izbijati i na uši od besa! (FOTO)

Počelo je sa prozivkama za spektakl koji sledi za dva meseca

Objavljeno:

Najveća borba decenije sigurno nas iščekuje 26. avgusta kada će konačno u ring zakoračiti i pesnice ukrstiti Flojd Mejveder i Konor Mekgregor.

Neporaženi bokserski šampion se vraća iz penzije kako bi se tukao sa jednim od najboljih MMA boraca na svetu i UFC šampionom u spektaklu za pamćenje.

Skoro pa godinama su se međusobno prozivali ko je jači i bolji, a sada će konačno imati prilike da to i dokažu.

Naravno, sastavni deo toga jeste i promocija samog događaja kroz nove prozivke i peckanja, a prvi je nogu povukao "lajavi Irac".

On je podelio na Instagramu fotografije sa treninga, a ono što je svima upalo u oči jeste pozadina, tačnije mural na zidu sale u kojoj trenira. Na njemu je naslikano kako on nokautira Mejvedera.

- Ja sam prljava irska životinja - napisao je Mekgregor u opisu fotografije.

Moguće je da je ova njegova nova provokacija prouzrokovana i promenama kvota na kladionicama, jer iako bokser slovi i dalje za velikog favorita, sve veći je broj uplata na Makgregora i kvota pada na njegovu pobedu nokautom.

BONUS VIDEO: Tražila nokaut - dobila ga je! Brutalno patosiranje u ženskom ultimat fajtu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.