BRAVO, SAVO! Srbija je rasturila Kazahstan, ali svi su pričali o nečemu drugom!
Foto: Dado Đilas

100. meč u reprezentaciji

BRAVO, SAVO! Srbija je rasturila Kazahstan, ali svi su pričali o nečemu drugom!

Vaterpolisti Srbije igraju u sreduu drugom kolu protiv Italije od 16.20. Srpski vaterpolista Gavril Subotić rekao je da je njegova ekipa opravdala ulogu favorita, iako je grešila zbog umora

Objavljeno:

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedom je počela odbranu titule u Svetskoj ligi, pošto je danas u ruskoj Ruzi pobedila Kazahstan sa 15:7 (3:0, 6:4, 3:2, 3:1), u utakmici prvog kola Grupe A.

Duško Pijetlović predvodio je Srbiju sa tri gola, a Gavril Subotić i Radomir Drašović postigli su po dva gola. U ekipi iz Kazahstana najefikasniji je bio Murat Šakenov sa tri gola.

U današnjoj utakmici Sava Ranđelović odigrao je 100. meč za reprezentaciju Srbije.

- Prva utakmica i laka pobeda. Imali smo jak trening i teretanu uoči susreta. Ipak ispunili smo zadatak i trijumfovali. Prelepo je igrati u ovakvom bazenu. Predivan osećaj zbog stote utakmice. Sutra je novi protivnik i sigurno je da je Italija težak rival. Poznajemo se dobro i protiv njih nikada nije bilo lako - rekao je Sava Ranđelović, preneo je sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Vaterpolisti Srbije igraju sutra u drugom kolu protiv Italije od 16.20. Srpski vaterpolista Gavril Subotić rekao je da je njegova ekipa opravdala ulogu favorita, iako je grešila zbog umora.

- Ritam je bio slabiji ali je sve to posledica jakih treninga. Nadam se da ćemo se kroz turnir stići do forme. Italijani su daleko ozbiljniji rival. Imamo odmor pre podne i verujem da ćemo se kvalitetno pripremiti i slaviti - naveo je Subotić.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.