Kad već igramo Svetsku ligu, hajde da je osvojimo!
Foto: Dado Đilas

molim lepo

Kad već igramo Svetsku ligu, hajde da je osvojimo!

Vaterpolo reprezentacija Srbije u nedelju rano ujutro putuje u Ruzu, predgrađe Moskve, gde će od 20. do 25. juna biti održan završni turnir Svetske lige

Objavljeno:

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da na završnom turniru Svetske lige ostvari dobar rezultat i istakao da je ovogodišnji glavni zadatak olimpijskih šampiona Svetsko prvenstvo u Budimpešti.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da na završnom turniru Svetske lige ostvari dobar rezultat i istakao da je ovogodišnji glavni zadatak olimpijskih šampiona Svetsko prvenstvo u Budimpešti. - U petak sam saznao da ja i ne znam zašto igramo Svetsku ligu. Mislim da to nije bitno takmičenje, ali kad već igramo onda ćemo da pokušamo, da kroz taj pripremni period za Svetsko prvenstvo, ostvarimo dobar rezultat. Ono što je veliki zadatak za ovu godinu je Svetsko prvenstvo u Budimpešti, koje se igra u svetskom hramu vaterpola, na bazenu 'Alfred Hajoš - rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije. - Svi znamo kakvi su Mađari domaćini, a drago mi je da su svi reprezentativci svesni da prvi put nastupamo bez pritiska. Jer, ovo je početak novog olimpijskog ciklusa i na neki način pokušaćemo opet da prođemo stepenicama do glavnog cilja, a to su Olimpijske igre u Tokiju 2020 - dodao je on.

foto: Dado Đilas

Vaterpolo reprezentacija Srbije u nedelju rano ujutro putuje u Ruzu, predgrađe Moskve, gde će od 20. do 25. juna biti održan završni turnir Svetske lige. Reprezentacija Srbije će na završnom turniru Svetske lige igrati u grupi sa Italijom, Sjedinjenim Američkim Državama i Kazahstanom. Srbije će pehar Svetske lige braniti sa novim kapitenom Filipom Filipovićem, koji je osvojio 10 zlatnih medalja u tom takmičenju od 2005. godine. - Ciljeve još nismo dobili, ali svakako srpska reprezentacija će gledati da ide ka maksimalnim ostvarenjima. Medjutim, koliko smo trenutno u formi i u kom sastavu idemo, možda i nije za realno očekivati najsjanije odličje. Svakako se nećemo predavati, idemo tamo da treniramo i da se uigravamo jer svi znamo da nam je ove godine cilj i vrhunac SP u Budimpešti. Sve ostalo je uvodni period i svakakve oscilacije su moguće i prihvatljive - rekao je Filipović. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.