NE MOŽE ON BEZ SRBIJE: Kapiten o povratku u reprezentaciju i slavlju na vatrogasnom kamionu!
Foto: Dado Đilas

budi takav i kao trener

NE MOŽE ON BEZ SRBIJE: Kapiten o povratku u reprezentaciju i slavlju na vatrogasnom kamionu!

Živko Gocić, iako je završio karijeru u nacionalnom timu, ipak je odlučio da na neki način ostane u reprezentativnom sportu

Objavljeno:

Možda je jedan od najtrofejnijih srpskih vaterpolista prošlog leta završio reprezentativnu karijeru, ali bez nacionalnog tima Srbije očigledno ne može.

Kapiten tima koji je pokorio sve što je moglo da se osvoji, Živko Gocić, tokom leta će obavljati ulogu pomoćnog trenera u selekciji Srbije do 20 godina, koju vodi Vladimir Vujasinović.

foto: Dado Đilas

- Godinama unazad već imam želju da ostanem u vaterpolu na neki način, ali dugo nisam bio siguran na koji. Međutim, u celoj toj nedoumici preduhitrio me je Dejan Savić, sa kojim sa razgovarao pre dve godine. Neformalno sam mu saopštio moje planove, a on je meni spomenuo da me vidi kao nekog ko bi mogao da se posveti trenerskom poslu, jer ja to imam u sebi. U prvi mah nisam znao kako da odreagujem, bilo mi je malo čudno i sve mi je delovalo daleko... Na kraju smo ozbiljno razgovarali o tome, posle sam popričao i sa Vladom Vujasinovićem i doneo odluku da se oprobam. Želim da proverim da li meni to sve odgovara i da li ću moći da prenesem neke moje ideje i tu emociju na naše mlade igrače. Nadam se da hoću i ako to bude tako, kada završim i klupsku karijeru, vrlo je moguće da ću se posvetiti trenerskom pozivu - ispričao je Gocić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.