ĆUTAO JE VIŠE OD DVE DECENIJE: Vanja Grbić otkrio ŠOKANTNU ISTINU
Vanja i Nikola Grbić, Foto: Nebojša Mandić

o ovome se nije znalo

ĆUTAO JE VIŠE OD DVE DECENIJE: Vanja Grbić otkrio ŠOKANTNU ISTINU

Legenda progovorila o nesuglasicama

Objavljeno: 21:48h

Odbojkaška reprezentacija Jugoslavije je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, što je najveći uspeh naše zemlje u tom sportu.

Legendarni Vanja Grbić je tokom gostovanja u emisiji "360 stepeni" na "N1" otkrio nepoznate, čak pomalo šokantne detalje vezane za taj podvig.

Kaže da u timu nije vladala prijateljska atmosfera, čak štaviše...

Vanja Grbić
Vanja Grbićfoto: Saša Pavlić Koky

- Nije bilo složnosti... Kad vidiš našu reprezentaciju rekao bi sve savršeno. Tako i treba da izgleda zato što se mi nismo okupili da idemo u kafanu ili da pijemo kafu. Mi smo se okupili da svom narodu donesemo zlatnu olimpijsku medalju. I radili smo sve za to. Kidali... Ne mora uopšte da znači da mi svi to treba da vidimo na isti način. Ali naše delovanje treba da se sklopi u jedno da bismo došli tamo gde treba da dođemo. To je suština - ispričao je u emisiji "360 stepeni" Vanja Grbić.

Bilo je i sukoba...

- Mi nikad nismo popili jednu kafu zajedno. Nikad nismo otišli u restoran da proslavimo pobedu ili neki trofej. Nikada... Nismo bili prijatelji. Imali smo ozbiljne razmirice između sebe - rekao je Grbić.

Bonus video:

01:10

VANJA GRBIĆ O SVOME OCU, HRABROSTI I SRPSKOM FUDBALU Kada izadjete TAMO igrajte NAJBOLJE što znate i budite spremni da POGINETE!

(Espreso sport/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.