Puca od optimizma! Selektor rukometne reprezentacije tvrdi da smo NAJBOLJI NA SVETU! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

ostaje da se vidi...

Puca od optimizma! Selektor rukometne reprezentacije tvrdi da smo NAJBOLJI NA SVETU! (FOTO)

- Svi znaju da preferiram brzu i modernu igru koja zahteva i veliki broj igrača. Za nas radi vreme. Siguran sam da ćemo brzo napraviti jednu konstantu u igri koja će doneti rezultate
Objavljeno:

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković rekao je da je jako zadovoljan posle okupljanja nacionalnog tima za utakmicu protiv Rumunije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. - Izuzetno sam zadovoljan. Bogatiji smo igrački u odnosu na poslednje okupljanje u novembru. Raspoloženje je dobro. Ovo je najbolje što imamo u našem sportu. Sve planirano je odradjeno. Imali smo par sitnih povreda, ali odlazimo spremni na megdan Rumunima - rekao je Cvetković novinarima u Staroj Pazovi pred odlazak na put. Utakmica se igra sutra od 19.00. Srbija je imala pet treninga, a selektor je naglasio da protivnik neće biti lak.

- Rumuni izuzetno ulažu u rukomet. Imaju dobre klubove, trenere i strance. To ne može da nema posledica na kvalitet reprezentacije. Imaju iskusnu ekipu. Odigrali su dve dobre utakmice, sada čekaju nas. Ne pretimo. Ova utakmica je samo prvo poluvreme. Naš cilj je da odigramo što bolje tamo. Omogućeno nam je da idemo čarter letom, što znači da neće biti umora od puta. Već u dva sata ujutru u petak bićemo u Kragujevcu. Verujem u naše igrače - rekao je Cvetković. On je kao najveći problem istakao vreme za uigravanje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.