NE PLANIRA USKORO U PENZIJU: Poznato koliko će se još dugo Ivana takmičiti!
Ivana Vuleta, Foto: Laurent Lairys / AFP / Profimedia

SADA JE SVE JASNO

NE PLANIRA USKORO U PENZIJU: Poznato koliko će se još dugo Ivana takmičiti!

Predsednik Srpskog atletskog saveza kaže da je velka šampionka već mislima okrenuta ka Olimpijskim igrama u Parizu

Objavljeno: 13:09h

Ivana Vuleta je ostvarila najveći uspeh u svojoj karijeri, pošto je došla do svetske titule na otvorenom, što je ujedno i najveća medalja u njenoj karijeri. To je uradila na fenomenalan način, istorijskim skokom od 7,14 metara, što je njen novi lični rekord na otvorenom, kao i novi nacionalni rekord.

Ivani sada nedostaje samo još zlato na Olimpijskim igrama da kompletira sve zlatne medalje, a nema sumnje da će i u Parizu sledeće godine biti jedan od glavnih kandidata za titulu.

Predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović istakao je da će srpska atletičarka da se takmiči još najmanje četiri godine i da je daleko od penzije.

Takođe je poručio da je već mislima okrenuta ka Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, gde će probati da osvoji zlatnu medalju.

Ivana Vuleta
foto: Starsport

- Ivana je daleko od penzije, sigurno će skakati još jedno četiri godine. Ona je mentalno i fizički počela da se sprema za Pariz - poručio je Jevrosimović.

Prvi čovek Srpskog atletskog saveza otkrio je i ekskluzivne vesti jer će Beograd dobiti novi atletski stadion, koji će biti izgrađen pored fudbalskog nacionalnog stadiona u Surčinu, a takođe će naša prestonica biti i kandidat za Evropsko atletsko prvenstvo na otvorenom 2028. godine.

BONUS VIDEO:

01:04

Ivana Vuleta posle osvajanja medalje

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.