POL DOŠAO NA FAJT U TENKU: Jutjuber prebio i poznatog MMA borca! (VIDEO)
Džejk Pol udara Nejta Dijasa, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

I DALJE GAZI

POL DOŠAO NA FAJT U TENKU: Jutjuber prebio i poznatog MMA borca! (VIDEO)

Nejt Dijas je, posle udaraca "Problematičnog klinca", bio na konopcima, na podu, ali je izdržao svih deset rundi

Objavljeno:

Sve manje ga zovu jutjuber, a sve više bokser. Džejk Pol je stigao na borbu sa Nejtom Dijasom u svom razmetljivom stilu, u tenku, a onda je u ringu on bio kao oklopno vozilo za američkog MMA borca.

Bokserski spektakl u "Amerikan Erlajnz Centru" u Dalasu doneo je deset uzbudljivih rundi, a Pol je slavio, jednoglasnom odlukom sudija - 97-92, 98-91, 98-91.

Još pre ovog meča, Džejk Pol postao je poznat i u borilačkom svetu, a novi trijumf doneo mu je skor od 7:1.

Ipak treba napomenuti da ni ovo nije bio "pravi" rival jer je Dijas debitovao u boksu, bila mu je ovo prva borba od rastanka sa UFC ogranizacijom.

Borba je manje više završena već u prvoj rundi, kada je Pol napao Dijaza serijom udaraca koji su borca dobro prodrmali. Dijaz se oporavio koliko toliko i nastavio, ali nastavak meča je ličio na druge Polove pobede, a njegov protivnik je malo po malo posustajao.

Publika je od starta bil naklonjena Dijasu, ali mu nije previše pomogla. U nekoliko navrata, delovalo je da, posle udaraca "Problematičnog klinca", bio je na konopcima, na podu, ali je ustao i izdržao svih deset rundi.

Na samom kraju borbe, protivnici su čestitali jedan drugom, a jutjuber je pozvao Dijasa da se ponovo sretnu, ali, ovoga puta na njegovom terenu, u oktagonu.

Bonus video:

00:47

ESPRESO TIKTOK: DEBAKL VATERPOLISTA SRBIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.