PRLAINOVIĆ ODUŠEVLJEN USPEHOM REPREZENTACIJE: "Naklon do poda ovim momcima!" (FOTO)
Andrija Prlainović, Foto: Profimedia

SJAJAN GEST

PRLAINOVIĆ ODUŠEVLJEN USPEHOM REPREZENTACIJE: "Naklon do poda ovim momcima!" (FOTO)

Dvostruki olimpijski šampion je među prvima čestitao momcima koje sada pobeda deli od medalje,

Objavljeno: 18:21h

Treba biti iskren i priznati – malo ko je verovao da će se srpski vaterpolisti plasirati u polufinale Svetskog prvenstva. Reprezentacija je podmlađena, selektor promenjen, javili su se problemi u klupskom vaterpolu, pa nije bilo ni pompeznih najava.

Srpska reprezentacija je otputovala u tišini u Fukuoku, pretrpela poraz na startu od Španije, a zatim se zagrejala protiv Južne Afrike i uzela meru Crnoj Gori, Japanu i – Italiji. Svetski vicešampion pao je posle peteraca, Delfini su otišli u polufinale, a veliki trijumf nove generacije oduševio je Andriju Prlainovića.

Dvostruki olimpijski šampion je među prvima čestitao momcima koje pobeda deli od medalje, prve svetske posle šest godina.

- Naklon do poda ovim momcima. Po meni, ovo je jedna od najvećih pobeda za naš vaterpolo u istoriji. Svaka vam čast! - napisao je Andrija Prlainović na Instagramu.

Andrija Prlainović se oprostio od državnog tima posle Tokija, osvojio je dva olimpijska zlata i preko 30 medalja sa Srbijom. Petostruki je evropski šampion, dvostruki svetski, a ima i sijaset medalja u Svetskoj ligi, Svetskom kupu i jednu sa Mediteranskih igara. Čak 23 puta je sijalo zlato oko vrata velikog šampiona.

BONUS VIDEO:

03:39

Nikola Rađen pratio finalnu utakmicu na Olimpijadi sa decom iz vaterpolo kampa!

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.