Šampioni Srbije protestuju ispred Skupštine na do sada neviđeni način!
Foto: Printscreen/Youtube/SBB Vukovi Beograd

nezadovoljni tretmanom

Šampioni Srbije protestuju ispred Skupštine na do sada neviđeni način!

Vajld borsi su najbolji sportski predstavnici Kragujevca i ne zaslužuju tretman koji imaju od strane Grada
Objavljeno:

Šampioni Srbije u američkom fudbalu, kragujevački Vajld borsi održaće protestni trening ispred Skupštine grada Kragujevca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najbolji srpski tim želi da na njima svojstven način od 15 časova u četvrtak izrazi nezadovoljstvo zbog problema koji već godinama imaju sa ustupanjem terena za igru.

Njima je u julu prošle godine pomoćnik gradonačelnika Kragujevca za sport, Nikola Urošević na prijemu povodom osvajanja nove šampionske titule u Srbiji, obećao da će im pomoćni teren sa veštačkom travom na stadionu "Čika Dača" biti ustupljen kako bi se zadovoljile potrebe tog tima.

Međutim, pred početak prvenstva su dobili odgovor da ne mogu da koriste taj teren uz obrazloženje da je on isključivo namenjen za fudbal, što je prouzrokovalo njihovo nezadovoljstvo.

Divlji veprovi su već godinama najbolji srpski tim i prezentuju na najbolji način svoj grad, pa su 2011. godine bili učesnici finala EFAF kupa u Londonu i jedini su naš tim koji se našao na listi Top 10 najboljih evropskih klubova.

Takođe šest puta su bili šampioni Srbije i jedini su naš klub koji ima sve kategorije sa skoro 200 igrača i zato je njihovo nezadovoljstvo tretmanom još veće.

Njih inače za dvadesetak dana očekuju novi evropski izazovi, prvo protiv beogradskih Vukova u derbiju, a zatim i sa turskim Koč Remsima u CEFL ligi.

BONUS VIDEO: Izjava Branka Lazića posle utakmice Zvezda - Budućnost!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.