ZVANIČNO! Biće tuča i krvi na Jadranu, konačno počinje Regionalna liga! (FOTO)
Foto: Wikipedia Commons / Aivazovsky

počinje!

ZVANIČNO! Biće tuča i krvi na Jadranu, konačno počinje Regionalna liga! (FOTO)

- Ovim projektom doći će do podizanja kvaliteta boksera u klubovima, a time i do podizanja kvaliteta nacionalnih timova na velikim takmičenjima kao što su svetska i evropska takmičenja i Olimpijske igre, a na taj način boks će se vratiti na stare staze i stvoriti borce svetskog renomea
Objavljeno: 11:44h

Regionalna liga u boksu počeinje 4. marta, a u njoj će učestvovati klubovi iz Hrvatske, Srbije, BiH i Makedonije, najavljeno je posle Zagreba i u Novom Sadu na pres konferenciji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Regionalna liga je takmičenje klubova sa područja Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Srbije, a 2018. godine u Regionalnu ligu uključiće se i klubovi sa područja Crne Gore i Slovenije.

Srpski asovi slavili pobede, ali njihov učinak je bio ispod očekivanog! (VIDEO) Prezentaciji su prisustvovali predstavnici klubova Loznice i Lazarevca iz Srbije, Sesvete iz Hrvatske, Slavija iz Banja Luke, Radnik iz Bijeljine, Pink Panter iz Makedonije, Spartak iz Subotice, te klub Vojvodina kao domaćin održanog sastanka.

Nije imao milosti! Demarkus Kazins oštro opljuvao po Divcu! (FOTO)

Bio je to i poslednji sastanak svih predstavnika klubova pred početak takmičenja.

NJEGOVE GOLČINE I DALJE PAMTI: Monika Beluči u zagrljaju miljenika Delija! (FOTO)

foto: Dragan Kadić/Ilustracija

Prvi meč zakazan je za 4. mart kad će svoje snage suprostaviti borac iz kluba Slavija i protivnik iz Sesveta, a u prvom kolu čekaju nas i sukobljene strane između kluba Lazarevac i Radnik, Pink Panter i Vojvodina Spartak te Slobodna Loznica.

Sve je to relativno... Da li će Delije biti ponosne ili veoma ljute i razočarane posle ovoga?! (VIDEO) - Ovim projektom doći će do podizanja kvalitete boksera u klubovima, a time i do podizanja kvaliteta nacionalnih timova na velikim takmičenjima kao što su svetska i evropska takmičenja i Olimpijske igre, a na taj način boks će se vratiti na stare staze i stvoriti borce svetskog renomea - ističu organizatori.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.