Održana Press konferencija povodom Prvenstva Balkana!
Foto: Beta

svi u arenu

Održana Press konferencija povodom Prvenstva Balkana!

Konferenciji su prisustvovali, direktor Atletskog saveza Srbije i potpredsednik Balkanske atletske federacije Slobodan Branković, srpski reprezentativac Lazar Anić i predstavnica Crnogorske atletske federacije Marija Vuković
Objavljeno:

U press centru Kombank Arene dana je održana konferencija za medije povodom Prvenstva Balkana koje će biti održano sutra, 25.februara 2017. godine.

Konferenciji su prisustvovali, direktor Atletskog saveza Srbije i potpredsednik Balkanske atletske federacije Slobodan Branković, srpski reprezentativac Lazar Anić i predstavnica Crnogorske atletske federacije Marija Vuković.

Poslednja provera forme pred predstojeće Evropsko atletsko prvenstvo u dvorani, (3- 5. mart 2017), biće Balkanijada.

Nema sumnje da će za naše asove ovo takmičenje mnogo značiti, iako je optimalna forma zacrtana za sam početak marta i EP.

- Da nema Prvenstva Evrope ovo bi bio najveći atletski događaj u Srbiji ove godine, ali ovako Prvenstvo Balkana pomalo je u senci zbog velikog takmičenja koje nam predstoji.

Kombank Arena je spremna da ugosti atletičare iz 16 zemalja Balkana, i sem nekihsitnih stvari koje su ostale da se urade nema sumnje da će ovo biti jedan od najboljih balkanskih šampionata ikada organizovanih. Atletičari sa Balkana prvi će imati priliku da osete prelepu atletsku stazu na 3 i po metara visine - rekao je potpredsednik Balkanske atletske federacije, Branković.

Karte za nivo 200 su rasprodate po ceni od 200 dinara, a juče je pušten i nivo 400 uprodaju.

Sav prihod od prodaje karata otićiće u humanitarne svrhe – pomoć Dečijem

odelenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Ceremonija svečanog otvaranja održaće se sutra (25. februara 2017) u 11.50 časova, a takmičenje će otvoriti predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, predsednik Balkanske atletske federacije Dobromir Karamarinov i predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.