Ove stvari o sebi nikom nije rekao: Asmir Kolašinac je skroz otkrio sebe navijačima!
Foto: Promo / ASS

spreman za medalju

Ove stvari o sebi nikom nije rekao: Asmir Kolašinac je skroz otkrio sebe navijačima!

Srpski atletičar se neumorno priprema za velika iskušenja koja ga očekuju u naredne dve nedelje
Objavljeno:

Asmir Kolašinac, je tokom "lajv" intervja emitovanog na Fejsbuk stranici "UŠĆE šoping centra" otkrio da na dan takmičenja ništa ne prepušta slučaju i da ima precizan raspored kog se pridržava.

Srpski bacač kugle se nada se da će na predstojećem Evropskom prvenstu u atletici oboriti i lični rekord i da će to biti dovoljno i za jednu od medalja.

foto: Reuters

- Upornost je osobina koja me krasi, što sam najbolje video posle teškog perioda koji sam imao prošle godine. Cilj mi je da se posvetim sebi, i da ne razmišljam o konkurenciji, jer kada sam koncentrisan na sebe i svoj razvoj tada su i rezultati najbolji - istakao je Kolašinac.

Atletičar iz Sjenice otkrio je da je trenutno zaljubljen, ali da iako je je prošle nedelje pogledao svetski hit film "50 nijansi mračnije" ostaje veći ljubitelj akcionog žanra.

foto: Atletski savez Srbije

U provod izlazi subotom uveče, međutim u narednom periodu će se posvetiti isključivo treninzima i Evropskom atletskom prvenstvu.

Na kraju intervjua pozvao sve ljubitelje sporta da bodre njega, kao i ostale naše atletičare na predstojećem takmičenju u Beogradu koje će se održati od 3. do 5. marta u Kombank areni.

BONUS VIDEO: Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.