MIJAILOVIĆ ODRŽAO GOVOR! Zahvalio se Zvezdi na čestitkama i istakao da postoji samo jedan Partizan! (FOTO)
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

iskreno!

MIJAILOVIĆ ODRŽAO GOVOR! Zahvalio se Zvezdi na čestitkama i istakao da postoji samo jedan Partizan! (FOTO)

Na svečanoj proslavi podeljene su nagrade za najbolje kolektive

Objavljeno: 23:47h

Predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović u govoru na 77. godišnjici crno-belog velikog kolektiva zahvalio se na podršci i istakao da postoji samo jedan Partizan.

- Nemam običaj da pišem govore, uglavnom govorim ono što mi padne na pamet i ono što mi je na srcu. Želim da se zahvalim klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsednik SD Partizana, velika je čast ovde biti pred vama i celokupnog kolektiva Partizana. Hvala svim Partizanovcima, hvala svim klubovima, hvala i onima koji danas nisu tu i moram da im poručim da su oni naša porodica i da smo mi svi zajedno jedan Partizan, jer nemamo dva Partizana - istakao je Ostoja Mijailović.

Ostoja Mijailović
foto: Starsport©

Čestitao je Mijailović dobitnicima nagrada.

- Mi smo se oko ove ideje skupili kako bi se odužili našim predcima koji su nam ostavili najtrofeniji Partizan i da se odužimo našoj deci i budućim pokolenjima ostavimo SD koje će biti uspešno. Današnjim dobitnicima nagrada čestitam, a te nagrade bi trebalo da budu motiv svima nama da budemo uvek više i naš Partizan da bude jači.

On se zahvalio i na čestitkama Crvene zvezde i Vojvodine.

- Hvala svim gostima koji su danas ovde i koji ne navijaju za Partizan, ali došli su da nam daju podršku. Želim da se zahvalim i našem najvećem rivalu, SD Crvena zvezda koji nam je uputio iskrenu čestitku. Mi jesmo rivali, ali smo i građani ove naše lepe Srbije i moramo da se poštujemo. Takođe, zahvalnost SD Vojvodina koji nam je takođe čestitao današnji praznik. Mi koji smo se prihvatili ovih odgovornih funkcija moramo da ih savesno radimo i uvek u interesu Partizana. Živeo Partizan - kazao je Mijailović.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.