Cirkus, rasulo, Sale, Leo i Džile: Po čemu će Grobari pamtiti 2016. godinu? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

više je stvari za zaborav

Cirkus, rasulo, Sale, Leo i Džile: Po čemu će Grobari pamtiti 2016. godinu? (FOTO) (VIDEO)

Klub iz Humske nije osvojio mnogo trofeja kada se gledaju najpopularniji sportovi, a turbulentno je bilo u crno-beloj porodici i kada su dešavanja van terena u pitanju
Objavljeno: 17:45h

Još jedna godina je iza nas, a navijači Partizana neće mnogo žaliti što je ispraćaju. Grobari nisu imali mnogo radosti u proteklih 366 dana!

Klub iz Humske nije osvojio mnogo trofeja kada se gledaju najpopularniji sportovi, a turbulentno je bilo u crno-beloj porodici i kada su dešavanja van terena u pitanju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Fonet

Ipak, nije baš sve bilo crno, bilo je i nekoliko pozitivnih momenata, poput pobede u 151. Večitom derbiju, Saša Ilić je postao rekorder… da ne dužimo previse.

Evo kojih stvari će se pristalice Partizana sećati iz 2016. godine:

OSVAJANJE KUPA SRBIJE

Fudbalski klub Partizan u sezoni 2015/2016 osvojio je Kup Srbije. Crno-beli su u finalu savladali Javor rezultatom 2:0 I tako stigli do svog 13. trofeja kada je najmasovnije takmičenje u pitanju. Kako je Crvena zvezda dominatno stigla do titule u domaćem šampionata, trijumf u Kupu je na neki način spasla Partizanovu sezonu.

ELIMINACIJA OD ZAGLEBJA

Retko se u XXI veku dešavalo da Partizan bude ovako rano eliminisan u kvalifikacijama za evropska takmičenja. Crno-beli su ove godine završili evropsku odiseju već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropu, pošto je poljsko Zaglebje bilo bolje posle izvođenja jedanaesteraca. Verujemo da Grobare ovo i šest meseci kasnije strašno boli!!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.