DA LI JE UPUCAN JOŠ JEDAN VOĐA NAVIJAČA PARTIZANA? Naslednik pokojnog Jokse ipak nije ranjen u Rakovici?!
Foto: Printscreen/Youtube

rat klanova se nastavlja

DA LI JE UPUCAN JOŠ JEDAN VOĐA NAVIJAČA PARTIZANA? Naslednik pokojnog Jokse ipak nije ranjen u Rakovici?!

U poslednjem sukobu među frakcijama navijača crno-belih sumnja se da je ranjen Nikola Jovšić (38). Novosti demantuju ovu informaciju i tvrde da je ranjen izvesni Nenad Milanović
Objavljeno: 17:33h

Jovšić i Joksić su pre 10 godina bili opljačkali Kontinental banku u Pančevu, kad su s fantomkama i pištoljima upali u nju i naterali službenicu da im preda oko 170.000 dinara, a potom su seli u audi čiji je vozač bio njihov treći saučesnik Bojan Rašić.

foto: Printscreen/Youtube

Nakon toga su krenuli prema Beogradu, ali im je policija napravila zasedu kod Pančevačkog mosta posle čega su skrenuli prema Zrenjaninu, ali su stali na OMV pumpi, izašli iz automobila i počeli da beže. Policija ih je brzo stigla i uhapsila ih, a Aleksandar Joksić je bio tada osuđen na pet godina zatvora.

Osim toga, javnost je čula za Nikolu Jovšića kada je bio organizator zabave u jednom klubu na Adi Ciganliji, na kojoj je nesrećno ubijena njegova sestra, Tamara Radulović u maju 2013. godine.

foto: Printscreen/Youtube

Jovšić je tada organizovao proslavu povodom rođenja deteta i na njoj je došlo do sukoba dve grupe mladića, tokom koga je Vukašin Cmiljanić uzeo pištolj s poda i pucao, ali je pogodio nesrećnu devojku i ubio je na licu mesta.

On je tada slagao policiju da ne zna ko su počinioci krivičnog dela zbog čega je u decembru 2013. godine presudom Apelacionog suda osuđen na 10 meseci zatvora zbog izvršenja krivičnog dela pomoć počiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Kad je krajem septembra prošle godine ubijen njegov prijatelj Aleksandar Joksić, Jovšić je preuzeo njegovu ulogu vođe Jang Bojsa, podgrupe Grobara.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.