Zbog odbijanja od strane Delija, Srbi su glumili Hrvate za 10 evra i sendvič! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ZNATE LI?

Zbog odbijanja od strane Delija, Srbi su glumili Hrvate za 10 evra i sendvič! (VIDEO)

Film je već sada podigao dosta prašine
Objavljeno:

Znate li šta je ZG80? Pretpostavljamo da ne znate!

U pitanju je hrvatski film koji je nastao po jednog anegdotiBad Blue Boysa krajem osamdesetih.

Film je već sada podigao dosta prašine. Ekipa filma htela je da deo snima i na beogradskoj Marakani, jer je po priči, jedan navijač Dinamo Zagreba preskočio ogradu i došao do centra igrališta držeći zastavu "plavih" u ruci.

foto: Dado Đilas

- Da, hteli smo da snimamo na Marakani, a dobili smo odgovor: OK, možete da snimate, ali sopstvenu odgovornost! Ajde ti, brate, snimaj na Marakani na sopstvenu odgovornost. I to snimiš da Bojs preskače ogradu i dolazi do centra terena s Dinamovom zastavom u ruci. Mi smo, naravno, tu scenu želeli da snimimo tamo, ali na sopstvenu odgovornost. Budimo realni - rekao je režiser Igor Šeregi i dodaje:

Kada smo počeli da pregovaramo preko naših saradnika iz Beograda, došla je informacija da se preti direktoru Crvene zvezde da će mu biti zapaljen auto ako nas pusti na stadion. I onda kad smo i počeli da snimamo u Beogradu, čuvala nas je policija, a dosta kaskadera bili su Delije koji rade za lovu. Zvali su nekog svog poslanika, vođu, koji je putem megafona poručio svima: Ne mogu, bre, ovi Hrvati na Marakanu! - rekao je Šeregi i nastavio:

foto: Filip Plavčić

- Čudno je da niko nije pitao za lovu, dakle da smo ponudili milion dolara koje, jasno, nemamo, oni bi rekli – ne može! Kako god zvuči, navijači su jedini deo društva koji se pokazao nepotkupljivim.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.