Uhapšen i treći osumnjičeni za ubistvo navijača Zvezde u Čačku!

Posle 2 dana potrage

Uhapšen i treći osumnjičeni za ubistvo navijača Zvezde u Čačku!

Čačanska policija je privela N.K. (22) za kojim je policija tragala od trenutka kada se dogodilo ubistvo
Objavljeno:

Čačanska policija saopštila je da je uhapsila N.K. (22), za kojim je tragala dva dana, zbog učestvovanja u tuči navijača Crvene zvezde i Borca na gradskom trgu u Čačku u kojoj je ubijen Aleksandar Jaćimović (21). Sahranjen ubijeni navijač Zvezde! Hiljadu Čačana protestvovalo protiv navijačkog nasilja! Policija je pre dva dana uhapsila dvojicu davdesetjednogodišnjih mladića iz Čačka D. B. i B. M. D. B. je osumnjičen za ubistvo Jaćimovića, a B. M. da je učestvovao u sukobu. Šta ti je život: Kapiten Borca je brat ubijenog navijača Zvezde!

boracfk.com
Jaćimović je ubijen je u noći između petka i subote na gradskom trgu u tuči dve grupe navijača u kojoj je učestvovalo više od 20 mladića. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede nožem, od kojih je odmah preminuo, a u tuči je povređen još jedan mladić iz Negotina, koji je smešten u čačanskoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti.
Facebook/Delije Sever 89
Tuča se dogodila u tri sata posle ponoći, a utakmica između Crvene zvezde i Borca koja je bila zakazana u subotu u 17 sati u Čačku, odložena je. Jaćimović je sahranjen na čačanskom groblju. Povodom njegovog ubistva, više od hiljadu ljudi protestovalo je na gradskom trgu u centru Čačka, zahtevajući od nadležnih da spreče nasilje. Građani, među kojima je bilo najviše srednjoškolaca, zapalili su sveće na trgu, na mestu gde je Jaćimović ubijen. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.