KO JE ZAPRAVO NAJURIO POLICIJU S PARTIZANOVOG JUGA? Ovo je prava priča o sukobu između Grobara i MUP na meču s Čukom (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Balkanski navijači

O OVOME NIKO NE PIŠE

KO JE ZAPRAVO NAJURIO POLICIJU S PARTIZANOVOG JUGA? Ovo je prava priča o sukobu između Grobara i MUP na meču s Čukom (VIDEO)

Po društvenim mrežama mogu se naći interesantne informacije vezane za incident na Južnoj tribini u Humskoj

Objavljeno: 13:11h

Incident koji je izbio na Južnoj tribini stadiona Partizana tokom drugog poluvremena utakmice sa Čukaričkim zasenio je i sasvim solidnu i tempom nabijenu utakmicu.

Naime, navijači koji drže Jug, sa kog su iz revolta prvo istupili Zabranjeni, pa nekoliko godina kasnije, u decembru 2017. i novonastali Partizanovci (nekada ih mi mediji nazivamo Kimijevim Grobarima, ali samo u nedostatku boljeg sinonima), sukobili su se sa policijom, tačnije, najurili pripadnike Žandarmerije sa tribine.

Ništa tu ne bi bilo čudno, da obe buntovničke frakcije ne "prozivaju" navijače sa Juga da sarađuju sa MUP, kao i da ih ova državna produžena ruka štiti u pokušaju da zadrže šipku od nadolazeće ofanzive sa "istočnog fronta". Naravno, ništa ne bi bilo čudno, jer je ovo Srbija.

Upravo su Partizanovci (Jug Ustaće frakcija) na svom Tviteru objavili tekst poprilično zabrinjavajuće sadržine.

- Prepoznajte sami o čemu se radi na Jugu! Kimi, naš vođa uvek ide prvi, a sada u ovoj isceniranoj situaciji Rošavi kao prvi ide da tera "muriju". A, oni lagano odlaze, a onda vidite i sami šta novine kače i kao ima slika gde Rošavi stoji ispred policije - napisali su insinuirajući na to da je cela situacija izrežirana, kako bi Jug dobio legitimitet kod simpatizera kluba i neopredeljenih navijača.

Dakle, ono što je glavno, a nije se znalo - policiju je sa tribine "najurio" momak pod nadimkom Aca Rošavi, poznat srpskim medijima, ali i policiji od ranije, a po svom angažmanu među "najvatrenijim" pristalicama crno-belih.

A, onda, nastavljena je prepiska na tu temu. Veoma žustra prepiska.

Naravno, sve ove priče treba uzeti sa rezervom, jer je verovatno i klasična borba za prevlast na tribini, ali da li bi vas u ovoj današnjoj Srbiji čudio takav scenario?

BONUS VIDEO: Delije prozivaju pesmom Novih fosila Grobare sa južne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.