DELIJE, JAVILA VAM SE BRAĆA IZ RUSIJE! Navijač Spartaka pred meč sa Zvezde i CSKA IZNENADIO crveno-bele, a i Grobare! (FOTO) (VIDEO)
Fratrija, grupa navijača Spartaka iz Moskve dolazi u Beograd da podrži Zvezdu zajedno sa Delijama protiv CSKA, Foto: EPA / Antonio Bat

imao je šta da kaže

DELIJE, JAVILA VAM SE BRAĆA IZ RUSIJE! Navijač Spartaka pred meč sa Zvezde i CSKA IZNENADIO crveno-bele, a i Grobare! (FOTO) (VIDEO)

Odbrojavaju se dani, sati, minuti u glavama navijača...

Objavljeno: 19:12h

Fudbaleri Crvene zvezde i njihovi navijači sačekali su vesti iz UEFE, i to one najbolje - meč sa CSKA će se igrati pred punim tribinama u prvom meču nokaut faze Lige Evrope.

Prvi duel je na "Marakani" 13. februara, dok je revanš u Moskvi 21. istog meseca.

Sajt "Sport Ekspres" napravio je intervju sa jednim od vođa "Fratrije", a on je otkrio neke iznenađujuće stvari kada su u pitanju Delije.

- Neće biti sukoba na obe utakmice između CSKA i Zvezde, jer se Srbi ne biju sa bratskim narodom. Bili smo prošle godine na finalu Kupa Srbije, nosio sam crveno-beli šal i niko me nije dirao, jer su znali da sam iz Rusije. Govorili su mi da nema problema, da prođem slobodno... Bilo im je važno što sam došao iz Rusije - rekao je Maksim Paškov i istakao da nije nemoguće da dođe do tuče između navijača Zvezde i Partizana na jednoj i CSKA i Spartaka na drugoj strani, a ujedno i najavio da će navijači Spartaka otići u Beograd da navijaju sa "Delijama".

- Ne znam tačno koliko će nas ići za Beograd. Bitno je da znamo koliko ćemo ulaznica dobiti. Biće ipak krcato, ovo je istorijska utakmica za Zvezdu posle 25 godina... Niko to nije očekivao na startu sezone, a vidite gde su sada. Šteta za Kangu, bio je glavni na sredini terena - naveo je Paškov koji je otkrio da je bio u Kelnu sa Delijama.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde gađaju Novicu Veličkovića i igrače Partizana kod tunela

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.