PAKAO U PIREJU! Besni navijači Olimpijakosa upali na teren i krenuli da biju igrače AEK-a! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Hooligans TV

STRAŠNE SCENE...

PAKAO U PIREJU! Besni navijači Olimpijakosa upali na teren i krenuli da biju igrače AEK-a! (VIDEO)

Grčka je odličan pokazatelj kako se društvena kriza prenosi na sportska borilišta, koliko god neko to ne želeo da prizna

Objavljeno:

Po završetku derbija Grčke između Olimpijakosa i AEK-a, kada je pedesetak navijača crveno-belih uletelo na teren stadiona Jorgos Karaiskakis, nastao je pravi haos, jer je njihov tim primio gol u poslednjim sekundama za poraz (1:2) od velikog gradskog rivala.

Olimpijakos je bio pred trijumfom, ali su Dmitro Čigrinski (sećate se njega, kada je prešao iz Šahtjora u Barselonu za velike pare, pa se za znatno manje novca vratio u Donjeck, a sada igra u tandemu sa srpskim štoperom Urošem Ćosićem) i Jakumakis u 87. i 94. minutu meča postigli golove za goste i naneli poraz klubu iz Pireja.

To je razbesnelo navijače, pa je njih pedesetak uletelo na teren nakon poslednjeg sudijskog zvižduka u želji da se obračuna sa igračima AEK-a, prenose grčki mediji.

Grčki mediji javljaju da je težak incident sprečen, ali da su se huligani sukobili sa policijom koju su napali stolicama i bakljama, pa su ovi bili prinuđeni da koriste i suzavac.

BONUS VIDEO: Gest Novice Veličkovića prema obe frakcije Grobara posle pobede nad Megom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.