Ispred spomenika Knezu Mihailu se pojavio ODGOVOR Delijama na transparent protiv Alena Omića! (FOTO)
Delije sa transparentom protiv Alena Omića, Foto: Beta/Branislav Božić

I onih koje ne žele u klubu

Ispred spomenika Knezu Mihailu se pojavio ODGOVOR Delijama na transparent protiv Alena Omića! (FOTO)

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj je jasno da se radi na odgovoru na ponašanje najtvrđeg jezgra navijača Zvezde na meču protiv Olimpijakosa

Objavljeno:

Dešavanja na tribinama tokom meča između Crvene zvezde i Olimpijakosa podigla su veliku prašinu i u Srbiji, i u regionu.

Najokorelije jezgro Delija jasno je od starta meča stavilo do znanja da u klubu ne žele Alena Omića zato što je druge veroispovesti, iako je igrač sam po dolasku u klub poručio da je ateista i da ga ne interesuju ni vera, ni nacija, već samo crveno-beli dres i košarka.

Iz kopa su mu odmah na početku meča skandirali "Omiću, odlazi", a potom su istakli i transparent koji je digao širu javnost na noge sa porukom "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija" i tako poručili da u klubu koji bodre ne žele nikoga ko je pripadnik ovih nacija i veroispovesti. Uz to su najavili i da će bojkotovati sve mečeve Zvezde, dokle god Omić bude bio član kluba.

Delije će bojkotovati mečeve sve gok Alen Omić bude bio u klubu
Delije će bojkotovati mečeve sve gok Alen Omić bude bio u klubufoto: Beta

Njihovo takvo ponašanje i jasno navijanje protiv igrača svog kluba, nisu naišli na odobravanje od strane ostalih gledalaca i takozvanih simpatizera crveno-belih koji su sve to propratili zvižducima i glasnim negodovanjem, a svaki Omićev potez na parketu propratili aplauzima i ovacijama, dajući mu na taj način podršku.

U međuvremenu, ponašanje Delija je naišlo na osudu većeg dela srpske javnosti, a tokom vikenda je grupa građana izašla na ulicu i fotografisala se ispred jednog od simbola Beograda, spomenika Knezu Mihailu, sa transparentom koji je kontra od onoga koji su Delije istakle na utakmici.

- Hrvati, Bošnjaci, Albanci, u ovom gradu nisu stranci - pisalo je na transparentu.

BONUS VIDEO: Delije izvređale Alena Omića posle pobede Zvezde nad Olimpijakosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.