PORUKA I ZA DELIJE I ZA SIMPATIZERE: Navijači Olimpijakosa su ovako pokazali šta misle o onome što se desilo u Pioniru! (VIDEO)
Gejt 7, Foto: EPA/Timm Schamberger

Stavili do znanja

PORUKA I ZA DELIJE I ZA SIMPATIZERE: Navijači Olimpijakosa su ovako pokazali šta misle o onome što se desilo u Pioniru! (VIDEO)

Tihi sukob između tvrdog jezgra Delija i simpatizera kluba koji je počeo još na prošlogodišnjem meču između dva tima, nastavljen je i u petak

Objavljeno: 09:25h

Događanja sa utakmice košarkaških timova Crvene zvezde i Olimpijakosa u Evroligi i dalje su jedna od glavnih sportskih tema, a sada su svoj stav povodom svega izrazili navijači grčkog tima.

Tihi sukob između tvrdog jezgra Delija i simpatizera kluba koji je počeo još na prošlogodišnjem meču između dva tima, nastavljen je i sada na ovome.

Najvatrenije Delije iz kopa jasno su stavile do znanja da ne žele Alena Omića u klubu, što nije naišlo na odobravanje ostalih navijača u hali "Pionir", a potom i kada su zajedno sa Gejt 7 pevali navijačke pesme i aplaudirali bratskom timu, simpatizeri su uzvratili zvižducima i navijanjem protiv ekipe iz Pireja.

Delije sa transparentom protiv Alena Omića
Delije sa transparentom protiv Alena Omićafoto: Beta/Branislav Božić

Samim time su istakli i da bez obzira na bratske odnose koji traju nekoliko decenija smatraju da ipak bi trebalo prvo da podrže svoj tim.

Zbog svih tih dešavanja mnogi su mislili da bi to moglo da ugrozi višedecenijsko prijateljstvo između Delija i Gejt 7, a sada su navijači Olimpijakosa na utakmici fudbalskog kluba protiv Asterasa odlučili da iskažu svoje mišljenje.

Oni su na tribini tokom meča istakl veliki grb Crvene zvezde i tako pokazali da dešavanja sa košarkaškog meča ništa nisu poremetila i da je njihova bratska veza neraskidiva.

BONUS VIDEO: Delije izvređale Alena Omića posle pobede Zvezde nad Olimpijakosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.