TOLIKO SU BILI PREBIJENI DA SU JEDVA DISALI I PRIČALI: Pojavio se novi snimak brutalno pretučenih Hrvata i Grobara na 156. Večitom derbiju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ČUje se i kad ih pitaju odakle su?!

TOLIKO SU BILI PREBIJENI DA SU JEDVA DISALI I PRIČALI: Pojavio se novi snimak brutalno pretučenih Hrvata i Grobara na 156. Večitom derbiju! (VIDEO)

I dalje ne prestaju da se pojaviljuju nove informacije i novi momenti u vezi sa nezapamćenim haosom među Grobarima na južnoj tribini, u kome su učestvovali i huligani iz Splita

Objavljeno:

Poslednji Večiti derbi u 2017. godini i dalje je jedna od glavnih tema u Srbiji i na početku 2018. godine.

ZABORAVITE SVE ŠTO STE PROČITALI DOSAD: Ovo je PRAVI POVOD za krvavu tuču Grobara na Večitom derbiju! (FOTO) (VIDEO)

Potpuni haos, brutalna tuča i neredi na južnoj tribini stadiona u Humskoj, između navijača Partizana, u kojima su učestvovali i huligani iz Hrvatske, jedan je od najcrnjih događaja u istoriji srpskog sporta, ali i događaja koji su obeležili prethodnu godinu.

HRVATSKI HULIGAN KOJI JE POPIO BATINE NA STADIONU PARTIZANA UHVAĆEN S NAJVRELIJOM SRPKINJOM! Splićanin je velika švalerčina! (FOTO)

foto: Beta/Branislav Božić

Sada se pojavio i novi snimak pretučenih "pučista" koji su pokušali da preuzmu tribinu od glavne frakcije Grobara, prema pisanjima medija i informacijama do kojih je došao i Espreso.

KO KRIJE BUGARE I ZAŠTO TO RADI?! Zašto cela Srbija posle haosa na Jugu priča samo o Hrvatima, a OVAJ DETALJ NIKO NE POMINJE?! (FOTO) (VIDEO)

Snimak je napravljen posle celokupnog haosa i nakon što su pretučeni izbačeni sa tribine i uhapšeni, među kojima je i šestorica huligana iz Splita, nakon čega su zadržani u hodniku stadiona u Humskoj.

LJUBE MOJA, DOBIĆU MOŽDA MALO BATINA: Pronađeno pismo hrvatskog huligana koji je bio među izazivačima nereda na derbiju! (VIDEO)

Na snimku se vidi kolike i kakve žestoke batine su pretrpeli, ali i čuje se kako ih neko pita "Ko ste vi" i "Odakle si ti, legendo", a jedan od prebijenih mu odgovara iz Karlovca.

Pročitajte još od priča sa 156. Večitog derbija:

KRVAVI DERBI JE BIO PLANIRAN! Policija upala u sobe hrvatskih HULIGANA i pronašla upustvo za NEREDE na JUGU! (FOTO)

RAZOTKRIVAMO! Više nema tajni o TUČI NA JUGU: Oglasili se Grobari koji su započeli HAOS i RAZJASNILI SVE! (VIDEO)

ČEKAJU IH VEŠALA: Torcida Split poslala brutalnu poruku hrvatskim huliganima sa derbija! Pakao ih čeka ako se vrate!

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO: Pogledajte dosad neobjavljeni snimak kako policija postrojava golišave huligane razbijenih glava na večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.