UŽASNA SLIKA JE OTIŠLA U SVET! Zvaničnici konačno progovorili: Evo ko će biti kažnjen za nerede na Večitom derbiju! (VIDEO)
Foto: Beta

KONAČNO

UŽASNA SLIKA JE OTIŠLA U SVET! Zvaničnici konačno progovorili: Evo ko će biti kažnjen za nerede na Večitom derbiju! (VIDEO)

U tim sukobima povređeno je više od 20 osoba, a privedeno 26

Objavljeno:

Direktor Superlige Vladimir Bulatović rekao je da će Disciplinska komisija u četvrtak doneti odluku o tome ko su odgovorni za propuste na Večitom derbiju.

- Prikupili smo izveštaje. Urađen je formular koji mi pravimo posle svakog ligaškog kola gde se utvrđuju prestupi svih aktera. U četvrtak će se sastati Disciplinska komisija koja će doneti konačnu odluku - rekao je Bulatović za Insajder.

Na pitanje novinara zbog čega već nisu izašli sa zvaničnim saopštenjem i odlukama povodom incidenata koje su prenosili mediji širom sveta, obzirom da su to činili tokom nekih prethodnih incidenata, Bulatović je naveo da je ovog puta situacija "atipična".

OD TOG JULSKOG DANA, SVE NA JUGU SE PROMENILO! Zbog čega je sukob između Grobara uopšte počeo? Kompletan istorijat obračuna među crno-belim navijačima! (FOTO) (VIDEO)

- Ovo je u neku ruku atipična situacija. Komisija ima svoju dinamiku i na osnovu izveštaja koje dobiju oni će doneti odluku. Svakako, jasno je da će Partizan kao organizator snositi određene sankcije. Ne bih da licitiram koje i kolike će kazne biti pre odluke Komisije, to bi bilo neozbiljno. Svakako da je ružna slika otišla u svet - rekao je Bulatović.

Tokom prvog poluvremena "večitog" derbija, odigranog prošle srede na stadionu Partizana, došlo je do velikih sukoba navijača na južnoj tribini.

KO KRIJE BUGARE I ZAŠTO TO RADI?! Zašto cela Srbija posle haosa na Jugu priča samo o Hrvatima, a OVAJ DETALJ NIKO NE POMINJE?! (FOTO) (VIDEO)

Sukob je trajao više od 10 minuta i na kraju ga je prekinula policija koja je na potom na atletsku stazu izbacila grupu momaka sa brojnim ranama i skinutih do pojasa, a među kojima je bilo i potpuno golih. U tim sukobima povređeno je više od 20 osoba, a privedeno 26.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.