NE VRAĆAJTE SE IZ BEOGRADA! Osramoćena Torcida sprema pakao hrvatskim huliganima sa Večitog derbija! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

biće veselo

NE VRAĆAJTE SE IZ BEOGRADA! Osramoćena Torcida sprema pakao hrvatskim huliganima sa Večitog derbija! (FOTO) (VIDEO)

Torcida smatra da je ovim potezom na njihov grad bačena ljaga...

Objavljeno:

Navijači Hajduka iz Splita, popularna Torcida sprema pakao šestorici navijača koji su učestvovali u neredima na južnoj tribini u 156. Večitom derbiju.

ZABORAVITE SVE ŠTO STE PROČITALI DOSAD: Ovo je PRAVI POVOD za krvavu tuču Grobara na Večitom derbiju! (FOTO) (VIDEO)

IMA MIŠEVA, NEMA GREJANJA, NE DAJ BOŽE DA PRIZNAŠ ZLOČIN! Hrvati kukaju nad sudbinom pritvorenih huligana, najviše im smeta CZ! (FOTO)

Kako se saznaje, oni su uplašeni za sopstvenu bezbednost posle fame koja se digla zbog njihovog učešća u okršaju dve grupe navijača na južnoj tribini tokom beogradskog derbija.

foto: Beta/Branislav Božić

Deo navijača Hajduka ne može da oprosti svojim sugrađanima što su usred Beograda doživeli poniženje, koje sad i svetski mediji generalno vezuju za Split i Hrvatsku.

Torcida smatra da je ovim potezom na njihov grad bačena ljaga. Prema informacijama sa navijačkih foruma, Splićani čekaju prvu priliku da dodatno ponize Ivana Miškovića, Jakova Podruga, Antu Firića, Ronalda Miškovića, Stjepana Mihovilovića i Damira Tovarića.

"Čeka vas lomača" - samo je jedna od pretećih poruka.

Viđeniji pripadnici te navijačke grupe iz Splita, paralelno sa srpskom i hrvatskom policijom, sprovode internu istragu kako bi saznali šta je bio motiv ovog vandalskog čina. Oni smatraju da bez direktnog odobrenja “torcide” nisu ni smeli da se upuštaju u obračun na jednoj navijačkoj tribini, pogotove ne u Srbiji.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević na gala večeri povodom kraja jesenjeg dela sezone

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.