Oglasila se i Vlada Hrvatske povodom jezive tuče na južnoj tribini Humske!
Foto: AP

javili se

Oglasila se i Vlada Hrvatske povodom jezive tuče na južnoj tribini Humske!

- Ambasada Republike Hrvatske u Beogradu u stalnom je kontaktu s nadležnim telima Republike Srbije

Objavljeno:

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske je saopštilo da su četvorica hrvatskih državljana učestvovala u neredima u Beogradu.

To saopštenje je izdato na osnovu dobijenih informacija iz nadležnih službi u Srbiji, a posle incidenata na fudbalskoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde.

KRITIČNO! Ogromni, ogromni problemi! Konačno je objavljeno koliko miliona evra duguje Partizan! (VIDEO)

Protiv njih nije sproveden nikakav policijski postupak, navodi se u odgovoru službe za odnose s javnošću hrvatskog Ministarstva u odgovoru na upit agencije Hina o sinoćnjem incidentu. U saopštenju se kaže da "dvojica hrvatskih državljana nisu zatražila lekarsku pomoć, jedan je zatrazio te je u međuvremenu otpušten iz bolnice, dok se jedan hrvatski državljanin nalazi na neurohirurgiji Vojno-medicinske akademije u Beogradu".

SMENJEN DRAGAN TODORIĆ! (FOTO) Nijedna od tih osoba, navodi Hina, nije zatražila konzularnu pomoć Ambasade Hrvatske u Beogradu. - Ambasada Republike Hrvatske u Beogradu u stalnom je kontaktu s nadležnim telima Republike Srbije, a Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova će, u skladu sa svojim ovlašćenjima i mogućnostima, te ukoliko hrvatski državljani to i zatraže, pružiti svu potrebnu konzularnu pomoć u cilju zaštite hrvatskih državljana - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Grobari pred početak Večitog derbija

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.