NOVA TEORIJA O BRUTALNOM OKRŠAJU NA JUGU: Stranci i strane službe stoje iza tuče Grobara na derbiju?! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

bili su im oruđe

NOVA TEORIJA O BRUTALNOM OKRŠAJU NA JUGU: Stranci i strane službe stoje iza tuče Grobara na derbiju?! (VIDEO)

Kako saznaju "Novosti" u organizaciji nereda je učestvovalo preko 100 osoba, a među njima je bilo dosta stranaca

Objavljeno:

Poslednji, ukupno 156. Večiti derbi po redu, obeležile su scena najbrutalnijeg nasilja, tuče, i međusobnog masakriranja među navijačima Partizana.

Nakon prvobitne i netačne informacije da je grupa Delija bila infiltrirana na južnoj tribini kako bi napala i skinula obeležja Grobara, kasnije je potvrđeno da je ipak došlo do sukoba unutar same grupe pristalica crno-belih.

Prema toj verziji, određene frakcije navijača Partizana, bliske nekadašnjoj grupi "Zabranjeni", htele su da preuzmu prevlast na tribini i zato su krenule u okršaj sa glavnim grupama Grobara na tribini.

Međutim, sada "Novosti" javljaju da je u izazivanju opštih nereda i haosa na tribini učestvovao veliki broj stranaca, ali i da su u čitavu organizaciju, u koju je bilo uključeno više od 100 osoba, bile uključene strane službe.

Srpske bezbednosne službe, navodno, trenutno operativno obrađuju najmanje šestoricu Hrvata, i po jednog Grka i Bugarina.

Sagovornik "Novosti" kaže, naime, da su navijačke grupe "Vandal bojs" i "Zabranjeni", koji su godinama u sukobu sa krovnom organizacijom "Grobari 1970"", zaista hteli na silu da pruzmu primat na "jugu", ali su praktično poslužili kao batina u tuđim rukama.

- Sve indicije govore da nije reč samo o sukobu navijačkih frakcija i da su pojedine grupe huligana upotrebljene kao oruđe stranih obaveštajaca, koji su od početka godine značajno pojačali prisustvo u našoj zemlji - rekao je sagovornik ovog lista.

foto: Beta/Branislav Božić

Podsećamo da je tokom sukoba povređeno 20 osoba, dok je 26 njih privedeno i da među njima ima stranih državljana.

JOŠ VESTI O DERBIJU:

EVO KAKO JE POČELO KRVOPROLIĆE: Uleteli su uniformisani s bakljama, glavni Grobari su se povukli, a onda je usledio brutalni kontraudar! (VIDEO)

Stadione ZVEZDE I PARTIZANA TREBA SRUŠITI I ZAORATI, neka krave VRŠE NUŽDU po uspomenama: Siniša Kovačević o DERBIJU

IZBIJENI MU ZUBI, OTKINUTI NOS I UVO: Teško povređeni navijač Partizana je skroz unakažen!

HRVAT DOBIO NOŽ U LEĐA U OKRŠAJU GROBARA NA DERBIJU: I strani huligani aktivno učestvovali u tuči za prevlast na Jugu! (VIDEO)

KRVOPROLIĆE! KRVAVA BITKA ZA BEOGRAD! Scene nasilja, prebijanja, paljenja, razbijenih glava na derbiju obišle Evropu i svet! (FOTO)

ZAŠTO JE IZBIO HAOS NA JUGU? Policija izvela 6 skroz golih navijača, jedni tvrde da su INFILTRIRANE DELIJE, a drugi da je grupa Grobara htela da preuzme tribinu!? (VIDEO)

BRUTALNA TUČA NA JUGU: Žestoko makljanje među Grobarima, tukli se i gađali bakljama! (VIDEO)

ESPRESO SAZNAJE: Evo kakvo je stanje TEŠKO POVREĐENOG navijača Partizana!

JEDVA SU GA IZNELI: Trenutak kada Hitna pomoć odvozi skroz isprebijanog i teško povređenog navijača posle tuče na derbiju! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Hitna pomoć odvozi teško povređenog navijača u tuči na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.