IZBIJENI MU ZUBI, OTKINUTI NOS I UVO: Teško povređeni navijač Partizana je skroz unakažen!
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Jedva je preživeo

IZBIJENI MU ZUBI, OTKINUTI NOS I UVO: Teško povređeni navijač Partizana je skroz unakažen!

On nije bio na reanimaciji, već je odmah bio prebačen na neurohirurgiju, a sada je poznato i kakve je sve povrede zadobio

Objavljeno:

Poslednji meč u ovoj polusezoni i u 2017. godini u Superligi, 156. Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde obeležio je krvavi i brutalni navijački sukob između Grobara na južnoj tribini.

EVO KAKO JE POČELO KRVOPROLIĆE: Uleteli su uniformisani s bakljama, glavni Grobari su se povukli, a onda je usledio brutalni kontraudar! (VIDEO)

Jedna frakcija navijača crno-belih je želela da baš na derbiju preuzme prevlast na jug i krenula u napad, što je pokrenulo haos koji je trajao više od 10 minuta, a posle svega što je viđeno, teških povreda, okrvavljenih glava, ispečenih tela bakljama, možemo samo reći da je prava sreća da nije bilo nastradalih.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

ESPRESO SAZNAJE: Evo kakvo je stanje TEŠKO POVREĐENOG navijača Partizana!

Ipak, najteže je prošao jedan navijač koji je završio na neurohirurgiji kako je Espreso saznao odmah posle utakmice, iako je isprva bila informacija da su se lekari borili za njegov život i da je bio na reanimaciji.

- Prva informacija je bila da je na reanimaciji. Ipak, u međuvremenu sam dobila novu. Momak je bio u svesnom stanju sa povredama glave, a primljen je na odeljenje neurohirurgije. Oko 20 osoba je primljeno u zdravstvene ustanove posle Večitog derbija - rekla je za Espreso Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

BRUTALNA TUČA NA JUGU: Žestoko makljanje među Grobarima, tukli se i gađali bakljama! (VIDEO)

foto: Beta/Branislav Božić

U međuvremenu, došlo se do novih informacija o njegovom stanju, a kako se saznaje ovog jutra, on je zadobio teške povrede glave i lice mu je maltene unakaženo.

Njemu su otkinuti nos i uvo i izbijeni su svi zubi, javlja "Telegraf".

ZAŠTO JE IZBIO HAOS NA JUGU? Policija izvela 6 skroz golih navijača, jedni tvrde da su INFILTRIRANE DELIJE, a drugi da je grupa Grobara htela da preuzme tribinu!? (VIDEO)

Podsećamo da je ukupan broj povređenih koji su završili u bolnici sa različitim povredama bio 20 i nijedan od njih nije i dalje pušten na kućno lečenje.

JEDVA SU GA IZNELI: Trenutak kada Hitna pomoć odvozi skroz isprebijanog i teško povređenog navijača posle tuče na derbiju! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Hitna pomoć odvozi teško povređenog navijača u tuči na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.